Personel sınavına itiraz var!

HALKIN SESİ

Esnaflar,  Tüccarlar,  Sanayiciler,  İşçiler, Memurlar, Amirler, Köylüler,  Çiftçiler, İşsizler,  Kadınlar, Çocuklar, Öğrenciler, Öğretmenler,  Şoförler,  Yolcular, Hastalar,  Doktorlar,  Sporcular.  Sinirlenenler, Gerilenler. Sorunu olanlar,  Derdine derman arayanlar, Sesimizi duyurmak istiyoruz diyenler. Yetkililere seslenmek isteyenler. Hakkını ve sorumluluğunu bilenler.  Burası Sizin Köşeniz. Arayın yazalım,  Anlatın duyuralım. 
Yöneten: İlhan SİYAHTAŞ  İletişim: 05064790559
facebook: vansesi gazetesi
Tiwitter: VANSESIGAZETESI
 
PERSONEL SINAVINA İTİRAZ VAR!
Adliyede yapılan  katiplik sınavı koşullarından şikayetçi olan ve isminin açıklanmasını istemeyen  memur adayı bir okurumuzun iddiası şöyle:
"30 Mart 2013 tarihinde yapılan katiplik sınavında bir kısım aday sabahın erken saatlerinde sınava girip çıkarken bazı adaylar 8 saat ayakta aç susuz bekledikten sonra sınava alındı. Bu pskoloji ile sınava  alınmak  eşitlik ilkesine  uygunmu? Sınava alınan adaylara neden bilgilendirme ve  yönlendirme yapılmadı? Kapının önünde  saatlerce   ismimizn okunmasını beklemek zorunda kaldık. Sınav koşulları sınava  girecek adaylara ve sınava yakışmamıştır. Sınavın yenilenmesini istiyorum. "
PTT YETKİLİLERİNİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM!
Köşeme  PTT kargo ile ilgili çeştli şikayetler yağmaktadır. Şikayetlerini sözlü ve yazılı olarak  ileten okurlarımız PTT Kargo ile ilgili sorunların son bulmasını istiyor.
Vatandaşlarımız şöyle diyor: " PTT'de kargo göndermek tam bir çile haline geldi. Teknik donanıma sahip olmayan kargo personeli gönderilen kargonun içeriğine bakmak için kargoyu bütün insanların içinde tek tek açık arttırmada ürün gösterir gibi kontrol etmektedirler. Bu nasıl kargoculuk anlayışı. PTT kargo insanlara tabir yerindeyse işkence yaşatıyor. İlgi yetersiz.  Bir kargoyu almak  veya  göndermek için en az bir saat bekliyoruz. Ürün kaçakçılığını engellemek isteyen PTT yetkililerinin kişilerin özel kargolarını diğer insanların önünde teşhir etmesi kabul edilebilir bir uygulama değildir. Kargo kontrolleri  daha medeni ve  uygun  bir  sistemle yapılabilir. PTT yetkililerini bu ayıba bir son vermeleri için göreve çağırıyorum."
vanhaber, van, haber, van, haber

Bakmadan Geçme