Paşa Konağı Açıldı

Vanlı iki genç girişimci Naim Yavuzcanlı ve Rüstem Coşar tarafından Van'a kazandırılan Van merkezli Paşa Konağı Cafe & Restaurant hizmete açıldı.

 İlhan Siyahtaş

Paşa Konağı Cafe & Restaurant Van’a kazandırmaktan mutluluk duyduğunu belirten genç girişimciler Naim Yavucanlı ve Rüstem Coşar Van halkının en iyi hizmete layık  olduğunu dile getirdiler. Müze Caddesinde görkemli  açılış ile kapılarını müşterilerine açan Paşa Konağı’nın açılışını VASİAD başkanı Halit Yakut ve Mimarlar Odası Başkanı Ünsal Keser yaptı. Kalabalık bir katılımla gerçekleşen açılışa vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Van’da özellikle son dönemlerde şubeler şeklinde açılan ünlü kahve ve kafe zincirleri ardı ardına açılmaya devam ederken Paşa Konağı kalite ve hizmet anlayışıyla sektöre adından söz  ettirmeye  hazırlanıyor.  Kendine has kurumsal anlayış ile açılan Paşa Konağı Cafe & Restaurant Türkiye’nin bir çok ilinde sembol olan ‘nargile’ hizmetinde Vanlıların ilgi odağı olacağını belirten Naim Yavuzcanlı, yatırımın çocukluk hayali olduğunu belirterek, “Biz bu memleketten kazanıp yatırımımızı bu memlekete yapan insanlarız. Sanayi yatırımımızı da hizmet yatırımımızı da kentimize yapıyoruz. Hayalini kurduğum bir yatırım şükür ki bugün gerçek oldu. Paşa Konağı Cafe & Restaurant ile Van’a yakışır ve Van’ın seçkin markası olacak bir mekan oluşturmayı hedefledik. Van’a ekonomik anlamda küçük de olsa bir katkı sunduğumuz için çok mutluyum” dedi.

 İşletmecilerden Rüstem Coşar ise Paşa Konağı Cafe & Restaurant’ın Van merkezli bir marka olacağına belirterek “Bugün birbirinden farklı markalar birbirine benzer konseptlerle marka olup Türkiye’ye yayılıyor. Bizim de Paşa Konağı’nı ulusal marka yapmamız zor değil. Marka tescilimiz, kurumsal kimliğimiz var. Üstelik öyle sıradan bir mekan değiliz. Müşterilerimizin desteği ile Van'ın markası olacak bir mekan oluşturmak  üzere yola çıktık. Van'a özgü profesyonel kurumsal yapımız ile kısa sürede ses getireceğimize inanıyorum” dedi.

Bakmadan Geçme