ÖZGÖKÇE’DEN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI

AK Parti Tuşba İlçe Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, zaman kardeşlik ve barış zamanı olduğunu belirterek, “Çalışmalarımız sadece Tuşba ilçemizi başa baş bir oyla kazanmak değil, Allah’ın izni ile yüzde 65 gibi bir oy farkı ile hem Tuşba ilçemizi hem de büyükşehir belediyemizi alarak milletimize en anlamlı hediyeyi vermektir” dedi.

AK Partili Özgökçe için oluşturulan seçim bürosunun açılışı, AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu, partililer ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı. Burada bir konuşma yapan Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Zaman kardeşlik ve barış zamanıdır. Belediyecilik hizmetlerinden faydalanmak halkımızın en tabii hakkıdır” dedi.
Halkın arasında yetişmiş biri olduğunu da ifade eden Özgökçe, “Ben de sizlerin içinde yetişmiş, sizler gibi yaşamış bir insanım. Sizin değerleriniz benim de değerlerimdir. Eğer mesele Kürtlükse, bende Kürdüm ve gereklerini yapıyorum. 14 aday adayı ile kardeşlik ruhu içinde bu yola çıktık. Bizim belediyecilik anlayışımız tabi ki başta Tuşba ilçemize ve Van’ımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Biz belediye çalışanlarımızı, iş makinelerimizi dışarıdan getirmeyeceğiz. Bizim plaka kodumuz 65’tir ve biz 65’e hizmet ediyoruz, edeceğiz. Çalışmalarımız sadece Tuşba ilçemizi başa baş bir oyla kazanmak değil, Allah’ın izni ile yüzde 65 gibi bir oy farkı ile hem Tuşba ilçemizi hem de büyükşehir belediyemizi alarak milletimize en anlamlı hediyeyi vermektir. Biz inşallah Başbakanımız ve milletvekillerimizin desteği ile Tuşba ilçemize ak belediyecilik hizmetlerini getireceğiz. Ak belediyecilik hizmetlerimizle inşallah Tuşba’mızın sorunlarını gidereceğiz. Sorunsuz ve modern bir ilçe yapmak hedefimizdir. Ben sadece bir aşiretin adayı değilim, tüm kesim benim kardeşlerimdir. İnşallah kardeşlik ruhu ile hep beraber olacağız’’ dedi.
AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Nayif Şabu ve Gülşen Orhan’ın da birer konuşma yapmasının ardından halkın talepleri dinlenildi.

Bakmadan Geçme