Özgökçe Cumhurbaşkanlığı Seçimini Değerlendirdi

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Türkiye’nin ‘One Mınute’ diyecek bir cumhurbaşkanına ihtiyacı olduğunu belirterek, “Sayın Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Temmuz Perşembe günü Van’da yapacağı mitinge tüm Van halkını bekliyoruz” dedi.

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi tüm Türkiye’de yaşanan heyecan Van’da fazlasıyla hissediliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi çalışmalar sürerken, adayların da düzenleyecekleri mitingler öncesi hazırlıklar dört bir koldan devam ediyor. 10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi 31 Temmuz 2014 tarihinde Beşyol Meydanı’nda Vanlılarla buluşacak olan AK Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı miting için Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, halka davette bulundu.

“ADAYIMIZI BAYRAM HAVASINDA KARŞILAYACAĞIZ”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Mart yerel seçimleri öncesinde Van’da rekor düzeyde katılımın olduğu bir miting yaptığını hatırlatan Başkan Doç. Dr. Özgökçe, “Sayın Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, 31 Temmuz’da Van’a teşrif edecekler. Üç günlük Ramazan Bayramı’ndan sonra ikinci bayramı ise Sayın Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayarak yaşayacağız. Bütün insanlarımızın Sayın Erdoğan’ın Van’a ziyaretlerini akraba, çevre ve dostlarına haber vermelerini istiyoruz. 31 Ağustos bizim için en az 10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri kadar çok önemlidir. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan Van’ı gerçekten ikinci bir Van yaptı. Van halkı da çok kıymet verdiği cumhurbaşkanı adayını inşallah 31 Temmuz’da çok coşkuyla bir şekilde karşılayacaklardır. Tüm ilçelerimizden şimdiden çok ciddi araç talepleri var. Mitingin saatini soran insanlarımız var. İnanıyoruz ki 3 gün boyunca doya doya yaşayacağız Ramazan Bayramı’nın akabinde 4. günde de Sayın Başbakanımızı Van’da ağırlamanın huzur, şeref ve gururunu hep beraber yaşayacağız” dedi.

“TÜRKİYE’NİN ‘ONE MINUTE’ DİYECEK CUMHURBAŞKANINA İHTİYACI VAR”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda kazanacağına inandığını da belirten Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hem çözüm sürecini hem de memleketin barışı, huzuru ve kardeşliği için herkesin istediği bir aday olduğunu kaydetti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecek veya vermeyecek herkesin mitinge katılarak dinlemesini de isteyen Başkan Doç. Dr. Özgökçe, “HDP’li, SP’li, BBP’li, Hüda-Par’lı, MHP’li ve CHP’li tüm kardeşlerimizin gelip Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledikten sonra kararını vermesini istiyoruz. Çünkü Türkiye’nin ‘One Minute’ diyecek bir cumhurbaşkanına ihtiyacı var. Bakın İsrail zulmüne karşı dik duran tek lider var, o da Sayın Erdoğan’dır. Sayın Ekmeleddin İhsandoğlu’nun kazandığını düşünün Türkiye ne hale gelecek. Ben bir akademisyen olarak, bir profesörün, farklı grupların eline tutuşturduğu bir birinden farklı yazıların olduğu kağıtları okuyarak bir şeyleri söylemesini de etik bulmuyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme