Özel Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 14. şubesini hizmete açtı

Özel Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Van'da 14. şubesini hizmete açtı.

Rıdvan Can

Özel Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Dr. Dt. Emre Naiboğlu partnerliğinde Van’da 14. şubesini İkinisan Caddesi Ekovan market karşısında hizmete açtı.

Hijyenik ve tasarımıyla dikkat çeken 9 kliniği bulunan ve ortodonti, implant, çene cerrahisi, çocuk diş hekimliği, gülüş estetiği gibi önemli birçok tedavide vatandaşlara hizmet verecek olan polikliniğin görkemli açılışına Özel Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucu ortağı Dr. Dt. Emre Naiboğlu’nun yanı sıra Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Muğdat Gününi ve çok sayıda davetli katıldı. Alanında uzman diş hekimi kadrosunu bünyesinde barındıran Özel Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Van’ın yanı sıra bölge insanına da hizmet verecek.

Özel Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Müdürü Dr. Dt. Emre Naiboğlu “Öncelikle vatandaşlarımıza, özel konuklarımıza teşrifleri için teşekkür ederiz. Yoğun programından dolayı gelemeyip çiçek, çelenk ve telefon ile bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün itibariyle artık Van’da ve bölgedeki vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Tüm halkımızı polikliniğimize bekliyoruz" dedi.

,

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme