Otellerde Yılbaşı Yoğunluğu Başladı

Van’da yılbaşı özel programı hazırlıklarını tamamlayan otellerde rezervasyonlar yoğunluk kazandı. Vanların yanı sıra İranlılar da yılbaşı gecesi için konaklamalı rezerve yaptırıyorlar.

Fazıl ERÜŞ/Rıdvan Can

Yılbaşı gecesi Vanlılara farklı hizmeti sunmaya hazırlanan Van otelleri zengin mönü ve müzik programlarıyla müşterilerini konaklamalı ve konaklamasız ağırlayacak.

İranlı müşterilerimizden yoğun bir talep var

Yılbaşı gecesi için özel program hazırladıklarını belirten Akdamar Oteli Genel Müdürü Okan Yazıcıoğlu, Her yıl gibi bu yılda yılbaşı programımız çok renkli geçecek. Şimdiden İran’dan yoğun bir rezervasyonumuz var.  Bu sene yılbaşı programımız geçen yıla oranla daha dolu geçecek.  Müşterilerimizin ilgisi sevindiricidir.  Yılbaşı özel menümüz de çok zengin. Misafirlerimiz yeni yıla girerken lezetli yemekler tadacak hem de güzel bir gece geçirecekler” dedi.

Vanlıların bütçesine uygun program hazırladık

Yılbaşı hazırlıklılarına 15 gün önce başladığını söyleyen Rescate Otel Genel Müdürü İrem Tinli Angün, “ Yılbaşı için gecesine özel dolu dolu bir program hazırladık. Yılbaşı programda sınırsız eğlenmenin yanında zengin bir menü hazırladık.   Fiyatları da Vanlıların bütçesine göre ayarladık. Şuan itibariyle rezervasyonlarımızın yüzde 50’si doldu.  Bu nedenle müşterilerimize erken rezerve yapmalarını öneririm. Rescate Otel’de Vanlılarla güzel bir yılı yaşatacağız” dedi.

Vanlılar rezervasyonları son haftaya bırakıyor

Urartu Oteli Genel Müdürü Murat Türkoğlu, “ Vanlılar genelde yılbaşı programı için rezervasyonları son haftaya bırakıyor. Bu yıl Vanlıların bütçesine uygun zengin, renkli ve keyfili bir program hazırladık. Yılbaşı programına şimdiden çok yoğun bir ilgi var. Müşterilerimiz eğlenerek aileleriyle güzel zaman geçirecekler. Urartu Otel’de eğlenerek unutulmaz bir gece geçirmek isteyen konuklarımızın erken rezerve yapmalarını tavsiye ediyorum ” diye konuştu.

Vanlılar 5 yıldızlı Otel’de yeni yıla girecekler

Yılbaşı özel programına çok farklı bir programla hazırlandıklarını vurgulayan Elit World Oteli Banket Satış Müdürü Gülgün Demirci  “Yılbaşı özel programımıza bu yılaşırı bir ilgi var. Aralık ayı başından itibaren rezervasyonları almaya başladık Bizde müşterilerimizin bu ilgisine karşılık misafirlerimizin aileleriyle doyasıya eğlenebileceği özel bir program hazırlıyoruz. İstanbul’dan yılbaşı gecesi için sanatçılar getiriyoruz.  Vanlıların 5 yıldızlı otel farkıyla yeni yıla girmeleri için fiyatları da uygun şekilde ayarladık ” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme