ÖNER YİĞİT: BİZDE SINIF FARKLI OLMAZ

Barış ve Demokrasi Parti’si Tuşba Belediye Başkan adayı Öner Yiğit: Tuşba İlçesi her renkten, her kesimden vatandaşlarımızın birlikte yaşadığı bir ilçedir. Herkesi kucaklayan yeni bir perspektif ve demokrasi anlayışıyla yola çıktım.

Fazıl ERÜŞ/İlhan SİYAHTAŞ

Barış ve Demokrasi Parti’si Tuşba Belediye Başkan adayı Öner Yiğit gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.  Seçimlerde Tuşba İlçesinde iddialı olduğunu vurgulayan Yiğit, hizmet için aday olduğunu açıkladı.

Belediyemiz Tuşba İlçesine çok büyük hizmetler yaptı

Tuşba İlçesinin yeni kurulduğunu vurgulayan Yiğit, “Sıfırdan bir İlçeyi inşa edeceğiz. İlçemizi yeni bir ekip ve yeni bir organizasyonla yönetmeye çalışacağız. Herkesi kucaklayan anlayışla yola çıktım. Tuşba İlçesi her renkten, her kesimden vatandaşlarımızın birlikte yaşadığı renkli bir ilçedir. Bizim için renk, dil, sınıf ayrımı yoktur. Hepimiz aynıyız, hep birlikte el ele olacağız” diye belirtti.

Halkın kendi meclisleri olacak

Yapacağı çalışmaları, projeleri İlçe halkı ile önceden paylaşacağını belirten Yiğit, “Ben oturduğum yerde bir projeyi halka rağmen hayata geçirmek istemiyorum. Halkımla birlikte bir şeylere karar vererek hayata geçirmek istiyorum.  Bizim yönetimimizde halkın kendi meclisleri olacak. Benim Tuşba’da en büyük hayalim, bütün köylerin yollarını parke taşı ile döşemek. Köylerimizi Batı illerimizde olduğu gibi modern bir görünüme kavuşturmak istiyorum.  İlçemizde spor,  sanat ve kültüre de öncelik vereceğim” dedi.

Muazzam projelerimiz var

Yiğit, “Tuşba İlçesinde yaşayan vatandaşlarımız belediyemizin çalışmalarını göz ardı etmeyecektir. Yaptığımız anket çalışmalarında 7 puan gibi fark açan iyi sonuçlar çıktı. Ciddi anlamda AK Parti’nin önündeyiz. Van Belediyemiz Tuşba İlçesine çok büyük hizmetler yaptı Tuşba İlçesi için her kesimi memnun edecek ve İlçemizi modern hale getirecek muazzam projelerimiz var.  Tuşba’yı tarihi birikimi ve özellikleriyle modern bir ilçe yapmayı hedefliyorum. En yakın zamanda seçim büroları açarak projelerimizi halka anlatacağız” şeklinde konuştu.

Demokrasiye inanıyorum

Demokrasiye inandığını ifade eden Yiğit, “ Bu ilde yerelde çalışmak, siyaset ve İl Genel Meclis Başkanlığı yapmak gerçekten yürek ister. Geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı yapanlar bu caddelerde şimdi gezemiyorlar. Çünkü bu halk için bir şey yapmadılar. Beni tanıyan herkes biliyor.  Benim kirli işlerle hiçbir zaman işim olmadı olmazda. Ben seçime girdiğim yörenin çocuğuyum. Herkesle saygı sevgi çerçevesinde iyi ilişkilerim var.   Seçmenlerimizden çevreden çok olumlu tepkiler alıyorum” diye ifade etti.

Bakmadan Geçme