ÖNDİL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ak Parti Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Arif Öndil seçim çalışmaları kapsamında Ankara'da bazı görüşmelerinin ardından önceki gün Van'a dönerek Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Van Bölge Eğitim ve Araştırma hastanelerinde yatan hasta ve yakınlarına geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunarak, doktor, hemşire ve çalışan personellere de kolaylıklar diledi.

 Rıdvan Can

Van’daki seçim çalışmalarının süreceğini sözlerine ekleyen Öndil, ziyaretlerinde İlçe halkına ve ilçeye yönelik düşünceleri ve projelerimizi halkımızla paylaşıyor bu çerçevede hemşerilerimizle sık sık bir araya geliyoruz, onları dinliyor, sorun ve taleplerini not alıyoruz. Bize gösterilen ilgi ve alaka memnun edici, Bundan onur duyuyoruz. İlçemize ve hemşerilerimize yönelik çok güzel ve önemli çalışmalarımız olacak. Bunları Allah kısmet eder de başkan olursak uygulayacağız” dedi.

İlçe halkının gösterdiği ilginin kendilerini daha da heyecanlandırdığını söyleyen Öndil, “Hemşerilerimizin bize ve projelerimize duyduğu ilgi ve güven bizleri memnun ediyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in özel daveti üzerine Ankara’da katıldığım toplantıda bende Edremit için hazırladığım projelerimi tanıtma imkânı buldum ve projelerim çok beğenildi ve özellikle Sayın Melih Gökçek, 5 tane projemi çok beğendiğini söyleyerek Başkanlık verilirse bana destek olacağını belirtti ve bizlerde halkımıza layık olmaya çalışacağımızı Partim beni seçerse ben ve ekibim halkımızı memnun edecek çalışmalar yapacağız ve halkımızla birlikte yürüteceğiz bunun garantisini veriyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme