OKUL SPORLARI MÜSABAKALARI BİTTİ

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Okullar arası Genç Erkekler ve Kızlar Futbol Müsabakaları’ sona erdi.

2013-2014 okul sporları faaliyetleri arasında yer alan futbol müsabakalarına 23 erkek ve 3 bayan takımı katıldı. Van Sanayi Semt Sahası’nda oynanan müsabakalarda erkekler kategorisinde Van Güzel Sanatlar Spor Lisesi birinci olurken, genç kızlar kategorisinde ise Abdurrahman Gazi İMKB Anadolu Lisesi birinci oldu. Bu kategoride şampiyon olan kız ve erkek takımlar ise, önümüzdeki günlerde Van’ı okul sporlarında il dışında yapılacak olan Türkiye şampiyonası grup müsabakalarında temsil edecekler.
Oynanan karşılaşmayı Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali İhsan Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir, beden eğitimi öğretmenleri ve takımlarını desteklemek için gelen çok sayıda öğrenci izledi. Oynanan final müsabakası sonrasında, müsabakalarda derece elde eden okul takımlarına kupa ve madalyaları hava koşullarının bozuk olmasından dolayı Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ferdi Sporlar Merkezi toplantı salonunda verildi. Derece elde eden okullara ödüllerini Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, Spor Şube Şefi Muttalip Demir ve Cumhuriyet Lisesi Müdürü Güntekin Çınar verdi.

Bakmadan Geçme