ÖĞRETMEN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2012-2 Öğretmenliğe Başvuru ve Atama Kılavuzu’nun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanması ile birlikte öğretmen başvurularını almaya başladı.
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmî eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılamak üzere ilk atama yoluyla 40 bin kadrolu öğretmen ataması yapılacak. Öğretmen atama başvuruları ile ilgili bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, “Öğretmen atamalarına ilişkin 2012-2 Öğretmenliğe Başvuru ve Atama Kılavuzu, Milli Eğitim Bakanlığımız ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz web adreslerinden kamuoyuna duyuruldu. Öğretmen başvuruları 3-9 Eylül 2012 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılıyor. Başvurularını sistem üzerinde müdürlüğümüzde onaylatma tercihinde bulunan öğretmen adaylarımızın işlemlerini yürütmek amacıyla müdürlüğümüz bünyesinde komisyon oluşturduk. Öğretmen adaylarımızın ve başvuru komisyonumuzun işlemlerini rahat yürütmeleri için en ferah olan mekânımız olan toplantı salonumuzu tahsis ettik” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Sayılır, 10 Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirilecek 40 bin kadrolu öğretmen atamasında Van’a bin 564 kadrolu öğretmen ataması yapılacağını belirterek, “Ataması yapılan öğretmenler 11 Eylül 2012 tarihinden itibaren ilimizdeki görevlerine başlayabilecekler.
Başvuruları onaylama işlemleri hafta sonu da yapılacak” diye konuştu.
vanhaber, van haber, van, haber
öğretmen, kayıt, öğrenci, okul, eğitim

Bakmadan Geçme