ÖĞRENCİLERİN ANKARA ÇIKARMASI

Van Özel Serhat İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Yıldız, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Ankara'ya 25 öğrenci ve 4 öğretmenle birlikte düzenledikleri gezinin çok olumlu geçtiğini belirtti.
Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ve bu sene yapılan gezinin  geçen seneye oranla daha anlamlı olduğunu belirten Okul Müdürü Mehmet Yıldız, depremden dolayı büyük sıkıntılar çeken öğrencilerin bu gezi sonrası moral ve motivasyonları açısından çok güzel değişiklikler geçirdiklerini anlattı. Yıldız "TBMM'de öğrencileri kabul eden sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız öğrencilerle sohbet ederek hal ve hatırlarını sordular. Başbakanımız, öğrencilere, deprem sonrası yapılacak TOKİ'leri teftiş için Van'a geleceğini belirtti. Geziye katılan tüm öğrenciler Başbakanı ve Cumhurbaşkanını gördükleri için çok mutlu olduklarını belirttiler" dedi.
 Geziyi düzenlemekten sorumlu öğretmenler Feda Karakaya ve Onur Yurdakul ise, yaptıkları değerlendirmelerde, öğrencilerin, gezi çerçevesinde 4 gün boyunca Ankara'nın tüm önemli tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini gezip görme şansını da bulduğunu anlattılar. Öğretmenler, her sene yaptıkları bu gezilerin öğrencilere bir ufuk kazandırdığını ve her yönü ile katkı sağladığını belirttiler.

VAN HABER VANSESİ

Bakmadan Geçme