Öğrenciler Yeteneklerini Sergiledi

Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ve Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen TÜBİTAK Projeleri Bilim Fuarı sergisine katıldılar.

Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen TÜBİTAK Projeleri Bilim Fuarı açılışına Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Tuşba Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İpekyolu Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, İlçe Nüfus Müdürü Cevdet Soygüder, İlçe Sağlık Müdürü Hamdullah Kara, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü M. Salih Şirazi, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen açılış töreninde kurdele kesimi öncesi bir konuşma yapan Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, böylesi programları çok önemsediklerini belirterek, “Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin bu başarılı çalışmalarından ve emeklerinden dolayı kendilerini tebrik ediyor daha büyük başarılara imza atmalarını bekliyoruz” dedi.
Kurdele kesiminin ardından Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları projeler davetliler tarafından tek tek inceledi.

Bakmadan Geçme