NADİROĞLU'NA SPOR'A DESTEK PLAKETİ

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu’na spora yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.
Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Van’da spora ve sporculara destek veren kurum, kuruluş ve şahıslara birer teşekkür plaketi verdi. İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Ferdi Sporlar Merkezi’nde düzenlenen bir törenle amatör sporculara malzeme dağıtan Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Van’da spora katkı sunan kurum, kuruluş ve kişilere de birer teşekkür plaketi verdi. Tekvando sporuna sağladığı katkılardan dolayı Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ise plaketini Federasyon Başkanı Şahin ile 2012 Londra Olimpiyatlarında 67 kilodan Türkiye’ye gümüş madalya kazandıran Vanlı Milli Sporcu Nur Tatar’dan aldı. Plaketini alan Nadiroğlu, oda olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada sporun ve sporcunun yanında olacaklarını ifade etti.
VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Nadiroğlu, Van Valiliği’nde düzenlenen bir törenle milli sporcu Tatar’a 15 adet çeyrek altın takarak ödüllendirmişti. Törene, VATSO Yönetim Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan da katılmıştı.
vanhaber, van haber, van haber
mirza nadiroğlu, nur tatar, plaket, destek, vatso

Bakmadan Geçme