Nadiroğlu anneler gününü kutladı

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, kadın elinin değmediği bir ekonominin bereketi de büyümesinin de imkansız olduğunu söyledi.
Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Nadiroğlu, kadın istihdamının ve fırsat eşitliğinin daha fazla gündemde tutulmasının öncelikli görevlerinin başında geldiğini söyledi. Nadiroğlu, "Ülkenin bugünlere ulaşmasında, bizlerin yetişmesinde en büyük hak sahibi olan annelerimize olan minnet borcumuzu ancak böyle ödeyebiliriz'' dedi.
Ülkenin geleceğinin şekillenmesinde annelerin, aile içinde ana rol oynadığını dile getiren Nadiroğlu, "Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan annelerimiz, aynı zamanda yüklendikleri manevi sorumlulukları da unutmayarak, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasını sağlarlar. Kadının elinin değmediği bir ekonominin bereketi de büyümesi de olmaz. Anneler Günü vesilesiyle dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş olan annelerimizi kutluyor, günlerini tebrik ederim" şeklinde konuştu.

vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme