MÜSİAD VE İRAN HEYETİNDEN VALİ BİLMEZ'E ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Van şube Başkanı Muzaffer Bakan, beraberindeki İran Kooperatif odası yönetim kurulu üyeleri ile Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'i ziyaret etti.

Vansesi Haber Merkezi

‘Türkiye-İran Bölgesel İş Geliştirme’ toplantısına katılmak üzere Van’da bulunan İran Kooperatif odası yönetim kurulu üyeleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Van Şubesi ile birlikte kentteki ziyaretlerine devam ediyor. Heyet, bu kapsamda Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’i Büyükşehir Belediyesindeki makamında ziyaret etti. Türkiye ile İran arasındaki ticari ilişkilerinin görüşüldüğü toplantıda ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bilmez, ticari ilişkilerin geliştirilmesi noktasında Van’ın stratejik bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, ticaretin daha da geliştirilmesi için gerekenin de yapılacağını belirtti.

Ziyarette, MÜSİAD tarafından 2019 yılını ‘ortaklık yılı’ olarak ilan ettiklerini anlatan MÜSİAD Van şube Başkanı Muzaffer Bakan ise Vali Bilmez’e destekleri için teşekkür etti. MÜSİAD Van Şube Başkanı ile İran Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri’nin yanı sıra, Van Şube Başkanı Süleyman Güler’in de katıldığı ziyaret, yaklaşık bir saatlik görüşmenin ardından sona erdi.  

 

Bakmadan Geçme