Muradiyeli Sporculardan İkincilik Başarısı

Adana’da, atletizm geliştirme projesi kapsamında düzenlenen Türkiye final yarışmasına katılan Muradiyeli sporcular takım olarak ikinciliği elde etti.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü karma il takımı Adana’da, atletizm geliştirme projesi kapsamında düzenlenen ve Muradiye ilçesinden 6 sporcunun katıldığı Türkiye final yarışmasında takım olarak ikinciliği elde etti. 2002-2003 doğumlu 1500 metre kızlar atletizm yarışmasında Türkiye ikincisi olan Zeynep Bayçınar kupayla Muradiye’ye döndü.
Ferdi sıralamada ve takım sıralamasında takımının ikinci olduğunu belirten antrenör Enez Kaplan, “Sporcu kızımız her yarışmada büyük başarı elde ederek takım ve ferdi sıralamada Türkiye ikinciliğini elde etmiştir. Sporcumuz ödülünü atletizm federasyonu sekreterinden alarak bizi gururlandırdı. İlçemizde 2 yıldır başlattığımız atletizmde hedefimiz 2020 yılı olimpiyatlarıdır. Hedefimiz 2020 yılında yarışacak olimpiyat şampiyonlarını yetiştirmektir. Geleceğin olimpiyat ve dünya şampiyonları Muradiye’den neden çıkmasın. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bakmadan Geçme