Muhtarlar, Demez’in Veda Yemeğinde Buluştu

Mahalle Muhtarları, Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı, Süphan Mahallesi Muhtarı Temez Demez’in verdiği veda yemeğinde bir araya geldi.

Fazıl ERÜŞ

Süphan Mahallesi Taziye evinde düzenlenen veda yemeğine 6 mahalle muhtarı ve yaklaşık 250 kişi katıldı. Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı, Süphan Mahallesi Muhtarı Temel Demez burada yaptığı konuşmada veda yemeğine katılımından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Tehdit bile edildim

Muhtarlık görevine üstlendiği günden bu yana mahallenin birçok sorunuyla uğraştığını dile getiren Demez, “15 yıllık muhtarlık sürecimi doldurdum. Bu görevimi doldurmanın şerefine ve helalleşme adına bu yemeği veriyorum.  15 yıldır halkımın içindeyim. Onlara elimden geldiğince hizmet yaptım. Çok eziyetlerde çektim. Gün geldi tehdit bile edildim. Bundan dolayı artık yoruldum ve bu görevi daha fazla sürdüremezdim”dedi.

Muhtar adaylarına da seslenen Demez, “Muhtarlar dürüst, doğru, ilkeli ve her şeyden önce halktan yana olmalılar. Rant için bu göreve gelmemeliler. Çünkü muhtarlık demokrasinin temel taşlarındandır. Kolay bir görevde değildir” diye belirtti.

Bakmadan Geçme