Muhasebeciler Günü Halaylarla Kutlandı

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) üyeleri 1-7 Mart tarihleri arası olan ‘Muhasebeciler Haftasını’ kutladı.

İlhan Siyahtaş

1-7 Mart Muhasebeciler haftası nedeniyle Van Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)  Başkanlığı tarafından bir otelde kutlama töreni düzenlendi.

Aileleriyle birlikte törene katılan Mali Müşavirler gece geç saatlere kadar Türkçe, Kürtçe şarkılar eşliğinde dans edip, halay çekerek gönüllerince eğlendiler.

Van, Ağrı ve Hakkari’deki üye muhasebelerin katılımıyla gerçekleşen kutlama törenine Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Bekir Kaya, Gürpınar Belediye Eş Başkanı Zeki Yıldız, Van SMMMO Başkanı İbrahim Şahin, Van TSO Başkanı Necdet Takva, Van Defterdarı Mehmet Durusoy, Van Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge, bazı Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ile çok sayıda Mali Müşavir katıldı.

Van SMMMO Başkanı İbrahim Şahin’in kısa bir konuşma yaptığı kutlama töreninde yeni üyelere davetliler tarafından Muhasebeci ve Mali Müşavirlik ruhsatları verildi. Daha sonra plaket takdimi yapıldı.

Konuşmaların ve plaket takdiminin ardından aileleriyle birlikte törene katılan Mali Müşavirler gece geç saatlere kadar Türkçe, Kürtçe şarkılar eşliğinde dans edip, halay çekerek gönüllerince eğlendiler.


Bakmadan Geçme