Müftü Keskin'den Başhekim Yavuzer'e ziyaret

Van İl Müftüsü Ömer Keskin SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuzer'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Vansesi Haber Merkezi

Van İl Müftüsü Ömer Keskin, Yardımcısı Sacit Emiri ve Abdulselam Özdere, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimini ziyaret etti. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuzer, Van İl Müftüsü Ömer Keskin ve heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Başhekim Yavuzer, “Hastane olarak tüm resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerimize önem veriyoruz. Bu kurumlarla birlikte Van'ın sağlık hizmetlerini, İl Sağlık Müdürlüğümüzle beraber daha ileriye taşımak istiyoruz. Müftülüğümüz ile de ortak yaptığımız çalışmalar var. İnşallah bu çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Müftü Keskin, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yavuzer’e Kur’an’ı Kerim hediye takdim ettikten, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerleşkesi içinde yapımı devam eden Şifahane Camii ve Kuran Kursu inşaatına incelemelerde bulunuldu. Çalışmalar hakkında Hastane İdari ve Mali işler Müdürü Orhan Diler ve Müdür Yardımcısı Mehmet Kameri’den bilgi alındı.

 

Bakmadan Geçme