Müdür İnanç'a Ziyaret

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halkoyunları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kulüplerarası Halkoyunları Yarışması’nda gençler stilize kategorisinde birinci olan İpekyolu Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ı ziyaret etti.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Halkoyunları İl Temsilciliği tarafından 27-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması’nda gençler stilize kategorisinde birinci olan İpekyolu Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ı makamında ziyaret ettiler. Başarılarını Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’la paylaşan folklorcular, kendilerine halkoyunları ve spor alanında her türlü desteği sağlayan Nevzat İnanç’a teşekkür ettiler. Folklorcular, 11-12 Nisan 2015 tarihlerinde Ahlat’ta yapılacak olan Halkoyunları Bölge Şampiyonası’nda Van’ı en iyi şekilde temsil ederek güzel bir derece ile Türkiye Şampiyonası’na katılmak istediklerini belirttiler.
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise, ekibi kutlayarak, “İl müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ve ilimizde faaliyet gösteren birçok kulübümüzün de katılımlarıyla yapılan Kulüpler Arası Halkoyunları Yarışmaları’nda göstermiş olduğunuz başarılarınızdan dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sizlere 11-12 Nisan 2015 tarihlerinde Türkiye Halkoyunları Federasyonumuz tarafından Ahlat’ta düzenlenecek olan Halkoyunları Bölge Şampiyonası’nda başarılar diliyorum. İlimizi çeşitli illerde yapılan müsabaka ve yarışmalarda tanıtmak, ilimiz adına onur ve gurur verici bir durum. Ben öncelikle sizleri yetiştiren öğretmenlerinize, ailelerinize, her zaman yanınızda bulunan İpekyolu Gençlik Merkezi Müdürümüz Cevdet Arslan’a ve halkoyunları eğitmeninizi gönülden kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme