Mollakasım yolu çukur ve tehlike dolu

HALKIN SESİ

Esnaflar,  Tüccarlar,  Sanayiciler,  İşçiler, Memurlar, Amirler, Köylüler,  Çiftçiler, İşsizler,  Kadınlar, Çocuklar, Öğrenciler, Öğretmenler,  Şoförler,  Yolcular, Hastalar,  Doktorlar,  Sporcular.  Sinirlenenler, Gerilenler. Sorunu olanlar,  Derdine derman arayanlar, Sesimizi duyurmak istiyoruz diyenler. Yetkililere seslenmek isteyenler. Hakkını ve sorumluluğunu bilenler.  Burası Sizin Köşeniz. Arayın yazalım,  Anlatın duyuralım. 
Yöneten: İlhan SİYAHTAŞ  İletişim: 05064790559
facebook: vansesi gazetesi
Tiwitter: VANSESIGAZETESI
 
MOLLAKASIM YOLU ÇUKUR VE TEHLİKE DOLU
 
Van'ın sayfiye yerlerinden, her Vanlının yolunun düştüğü yazlığın bulunduğu Mollakasım köyü yolunda meydana gelen bozulmalar sonrası oluşan çukurlar araçlar için tehlike yaratıyor.  Köşemizi arayan vatandaşlar Mollakasım yolunun bozulan bölümlerinin onarılmasını isteyerek yetkililere seslendiler. Vatandaşlar, " Mollakasım köyünde yaz aylarında 30 bine yakın insan yaşamaktadır.  Bunun dışında günübirlik gelen binlerce insan olmaktadır.  Her gün yüzlerce aracın gelip gittiği Mollakasım köyünün asfalt yolu yer bozularak çukura dönüşmüştür. Zaten dar olan yolda meydana gelen bozulmalar nedeniyle araçlar kaza tehlikesi geçirmektedir.   Sayın Valimizin yolumuzun onarılması için talimat vermesini istiyoruz. Özel İdare Yol Şubesi tarafından birkaç kamyon asfalt ile çözülebilir. Yolda kapatılacak çukurlar araçların yıpranmasını ve olası kazaları önleyecektir."
Mollakasım köy yolu birkaç kamyon asfalt ile onarılabilir. Bu çok zor bir iş değildir. Özel İdare Yol Şube Müdürlüğü yetkililerine sesleniyorum. " Beyler araçlara da, insanlarımız da yazık. Trafik kazası yaşanmadan, can kaybı olmadan  Mollakasım  yolunu bir zahmet  onarın, vatandaşı bu  sıkıntıdan kurtarın."

Bakmadan Geçme