MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI

BURHAN KAYATÜRK’ÜN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

 
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Burhan Kayatürk Miraç Kandili nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.
Milletvekili Kayatürk, mesajında, "Feyizleriyle gönüllerimizin ve ruhlarımızın aydınlanmasına vesile olan mübarek gecelerimizden Miraç Kandili'nin; Van'ımıza, milletimize, ülkemize ve tüm İslam alemiyle beraber insanlığa huzur, barış ve refah getirmesini Cenabı Hak'tan niyaz ederim. Alem-i İslam’ın ve Vanlı hemşehrilerimin, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı zamanın altın kıymetinde olduğu bu mübarek gecede bizleri de dualarından eksik etmemesi temennisiyle, mübarek kandillerini kutlarım" dedi.

ABDULLAH ARAS’TAN MİRAÇ KANDİLİNE MESAJI
 
Adalet ve kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Abdullah Aras, Miraç Kandiline özel bir mesaj yayınladı.
İl Başkanı Aras yayınladığı mesajda, “Bugün İslam Alem’i için manası ve değeri yüksek bir gece olan Miraç Gecesi’ne kavuşmanın heyecanını yaşarken, bu vesileyle mübarek Ramazan ayına daha çok yaklaşıyor olmanın da ayrıca heyecanını yaşıyoruz. Yüce Rabbimizin Mağfiret ve merhametine ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in şefaatine bir parça nail olmayı dilediğimiz bu gecenin Vanlı kardeşlerimize, Ülkemize ve Tüm İslam Alemi’ne huzur, birlik ve beraberlik getirmesini, bereket ve sağlık getirmesini Cenab-ı Hak’tan Niyaz eder, kandilinizi saygı, sevgi ve muhabbetle tebrik ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme