MİLLİ ATLET SPONSOR ARIYOR

Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu ve Vanlı milli atlet Mehmet Akkoyun Makedonya’da yapılacak olan Avrupa kupasına katılacak.

 İlhan Siyahtaş

Van Büyükşehir Belediye Spor Kulüp yönetimi göreve geldikten sonra futbol takımı yanında aynı zamanda salon sporları, bireysel sporlar, kadın futbol takımı gibi spor branşlarını da bünyesinde topladığını belirten Van Büyükşehir Belediye Spor Kulüp Basın Sözcüsü Naci Kaçmaz ”  Farklı branşlarda 30'dan fazla antrenör ile çalışmalar sürdürmektedir. Branşlar da yapılan çalışmalar sonrası başarılar almaya başladık. Bireysel sporlarda judocumuz Esmer Taşkın, Türkiye geneli yapılan yarışmada 3’cü olmuş. Antrenörümüz Hüseyin Esen’in çalıştırdığı milli atletizmcimiz Mehmet Akkoyun ise Mersin’de yapılan 10.000 metre Avrupa Baraj koşusunda 28:45'lik bir derece yaparak barajı geçmiştir. Sporcumuz bu derecesi ile Makedonya'da yapılacak Avrupa 10.000 metre kupasında ve Ağustos ayında İsviçre'de yapılacak Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır” şeklinde konuştu.

SPONSOR BULMAKTA ZORLANIYORUZ

Atletizm hocası Hüseyin Esen “Mersin’de yapılan 10.000 metre Avrupa Baraj koşusunda 28:45'lik bir derece yaparak barajı geçmiştir. Sporcumun göstermiş olduğu performans bizi başarıya götürecektir. Avrupa şampiyonasından madalya ile döneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Çalışmalarımız daha iyi ortamlarda, daha iyi şartlarda yaparak, yarışmalarda madalya alarak emeğimizin karşılığını alırız. Van halkından gerekli desteği bekliyoruz. Şuan herhangi bir sponsorumuz yok, bundan dolayı sıkıntılar yaşamaktayız. Bu sporcularımız Van’ın değerleridir, bunlara sahip çıkılması gerekir. Bu sporcularımıza sahip çıkıldıktan sonra başarıların arkası gelecektir. Sporcumuzun yaptığı derece Van’da ilk defa yapılmış bir derecedir sporcumu kutluyorum “ dedi. 

Bakmadan Geçme