MHP Muradiye’de Seçim Bürosu Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili Adayı Gültekin Çavuşoğlu, Muradiye ilçesinde seçim bürosunu törenle hizmete açtı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan Gültekin Çavuşoğlu, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak diğer partili aday kardeşlerimizi barış ve kardeşliğe davet ediyoruz. Muradiye’mizin, Van’ımızın ve Türkiye’mizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bütün siyasi partilerimiz ve adaylarımıza başarılar diliyorum. Siyasi partilerimiz demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi etnik gruptan olursa olsun ve hangi aşiretten olursa olsun bütün kardeşlerimizi bağrımıza basıyoruz. Bu önümüzdeki seçimlerin bir demokrasi şöleni olarak geçmesini diliyoruz. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak sevgi, barış, kardeşlik kısacası gönül seferberliği sözü aldık. Bu seçimlerin barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini arzu ediyor; Muradiye’mizin, Van’ımızın ve Türkiye’mizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyoruz. Siyasi partilerimiz az öncede bahsettiğim gibi vazgeçilmez unsurlarımızdandır. Ama bizim burada bir öykümüz var, bunu sürekli vurguluyoruz. Milliyetçi hareket olarak ve ülkücü hareket olarak olmazsa olmazlarımız var. Bu değerlere sahip çıkanları kardeş ilan ediyoruz. Olmazsa olmazımız olan birincisi şehit kanları ile sulanmış olan vatan topraklarımızın bölünmezliği, ikincisi 75 milyon Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle hepsinin Edirne’den Kars’a kadar kardeşliği olarak bağrımıza basıyoruz. Üçüncüsü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet yaşatılması ülküsü, kısacası şehitlerimizden kanını alan canımızdan aziz bildiğimiz ‘ay yıldızlı bayrağımız bizim onurumuz, şerefimiz, namusumuz’ diyen herkesi kardeş ilan ediyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak öncelikle huzur, kardeşlik ve barış istiyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak diğer partili aday kardeşlerimizi barış ve kardeşliğe davet ediyoruz. Biz kendimizi sizlere hizmet etmekte mecbur ve mahkûm hissediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 7 Haziran 2015’de yapılacak olan seçimlerin partilerimize ve aday kardeşlerimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, Muradiye seçim büromuzun hayırlı olmasını dileyerek açılışını yapıyoruz” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı teşkilatı tarafından hazırlanan açılış töreninin ardından MHP Van Milletvekili Adayı Gültekin Çavuşoğlu ve beraberindeki heyet, ilçe esnafını ve kamu kurumlarını ziyaret ederek dilek ve sıkıntılarını dinledi.

Bakmadan Geçme