MHK Başkanı Sabri Çelik istifa etti

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik istifa etti. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik ve ekibinin istifasını kabul etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Sabri Çelik, ekibiyle birlikte TFF yönetimine istifa dilekçesini sundu. TFF yönetimi de istifayı kabul etti. Yeni Merkez Hakem Kurulu ile için çalışmalarına başlayan TFF'nin en kısa sürede kamuoyuna yeni Merkez Hakem Kurulu'nu duyuracağı ifade edildi.

Adaylar arasında bir dönem Merkez Hakem Kurulu başkanlığı da yapan Kuddusi Müftüoğlu ön planda yer alıyor.

TFF, Merkez Hakem Kurulu'nun istifasını kabul etti

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun istifasının kabul edildiğini açıkladı. TFF resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, MHK Başkanı Sabri Çelik ve kurulunun istifasını sunduğunu ve istifanın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından kabul edildiği duyuruldu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bugün TFF'nin Levent binasında bir araya gelmiştir. Görüşmede Sabri Çelik, MHK üyeleri ile birlikte istifasını TFF Başkanı'na sunmuş; TFF Başkanı tarafından Sabri Çelik ve MHK üyelerinin istifası kabul edilmiştir. Bu karar, TFF Yönetim Kurulu tarafından da onaylanmıştır. Sabri Çelik ve Merkez Hakem Kurulu üyelerinin her biri Türk hakemliğinin gelişmesi için katkılar vermiştir. Kendilerine bu gayretlerinden ötürü teşekkür eder, başarılar dileriz. Türkiye Futbol Federasyonu, yeni MHK Başkanı ve üyelerinin belirlenmesi için çalışmalara başlamış olup, gelişmeleri en kısa sürede kamuoyuyla paylaşacaktır."

 

 

Bakmadan Geçme