MERİT BALIK RESTORANT AÇILDI

Rıdvan Can:
Merit Marin Balık Restaurant'a Van Gölüne sıfır konumda yenilenmiş yüzü ile ferah bir ortamda yüzlerce lezzetten oluşan tatlar ile müşterilerinin gündüzleri önündeki kumsaldan denize girebileceğiniz, akşamları ise aynı yerde leziz deniz ürünlerini tadabileceğiniz Merit Marin Balık Restaurantı hizmete açıldı.
Van"ın doğa ile Van Gölü"nün buluştuğu eşsiz güzellikteki Merit Şahmeran Otel hizmetine  kaldığı yerden devam ederek,   uzman aşçılar ve deneyimli servis elemanları ile sizleri Merit Marin Balık Restaurant'a bekliyor. Yılın tüm günü hizmetinizde olan Merit Marin Balık Restaurant"ta menü çeşitleri zengin olduğundan her türlü meze, zeytinyağlı, ızgara çeşitleri ve özelliklede balık çeşitlerini bulabilirsiniz. Canınız balık çekiyorsa; sofrada lezzet, dillerde sohbet arıyorsanız; 'Bir de deniz manzarası olsa keyfime diyecek olmaz' diyorsanız,  Merit Marin Balık Restoran tam size göre bir seçim olacak.
Merit Otel sahibi Necdet Aksoy, "Balık denince öncelikle İstanbul akla gelir. Hakikaten İstanbul'da boğazda balık yiyerek manzarayı izlemek çok zevkli... Gerek doğası, gerek sunumu, balık çeşitleri açısından İstanbul çok iyi bir durumda. Biz de yola çıkarken tüm bunları dikkate aldık. Bakın bizim Van Gölü sahilinde otelimizin hemen yanında açtığımız Marin Balık Restaurant'ın iddia ediyorum, İstanbul'daki Restaurantlardan aşağı kalır yanı yok. Hatta iddia ediyorum manzara olarak çok daha iyi durumdayız. Özellikle gün batımını izlerken, karşıda Süphan Dağı'nın da manzarasını dikkate alırsanız, bulunduğumuz mekânın ne kadar güzel olduğunu bir kez daha öğrenmiş olursunuz" dedi. 
Van halkının balık kültürüne uzak olmadığını ve Van Balığı gibi önemli bir balık türüne sahip olduğunu söyleyen Aksoy, "Balık bir kültür işidir, et de bir kültür işidir. Van'da balık kültürü Van Balığı ile yerleşmiş durumda. Biz diğer çeşitleri de en kısa sürede Van'a getirerek, tüm balık türlerini halkımızın damak zevkine sunmayı ilke edindik. Bildiğiniz gibi sağlıklı beslenmenin en önemli öğelerinden biri de balık yemektir.  Balık yiyerek çok daha sağlıklı olunduğunu tüm uzmanlar söylüyor. Amacımız Van'da açtığımız böyle güzel mekânın herkes tarafından bilinmesi ve ilgi görmesidir. İnşallah istediğimiz verimi alırız. Bu arada unutmadan buranın yapımında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başta mimarımız Murat Karakuş olmak üzere, ahşap işlerini yapan Osman Usta ve diğer tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Aksoy, Balık Restaurant hakkında bilgiler vererek şunları kaydetti. Merit Marin Balık Restaurantın da Balık ızgara çeşitleri, balık yemekleri, balık ara sıcakları, zengin meze ve salata çeşitleri ile günün anlamına uygun içecekler ile halkımızın hizmetine sunduklarını dile getiren Aksoy, Aile, dostlar ve arkadaşlar ile gelip mutlu olacağınız bir ortamda yüzlerce lezzeti tatma olanağı sunduklarını sözlerine ekleyen Aksoy, gerek otel müşterisi gerek halkımız otel bünyesinde açmış olduğumuz balık Restaurantın da günün her saatinde en taze ve en zengin balık çeşitlerinin bulunduğu mönüsünde 22 çeşit meze, deniz ürünleri börekleri, salataları bulabilecekler. Dedi. 

vanhaber, van haber, van, haber

Bakmadan Geçme