Memur-Sen’den Üyelerine Avantaj Kart Hizmeti

Memur-Sen Van Şube Başkanı Süleyman Şakar, üyelerine hizmetin en iyisini verebilmek için avantajlı kart uygulamasına geçtiklerini söyledi.

Elite World Hotels’de düzenlenen 2. Kurumsal Sözleşme Tanıtım Kokteyli, İstiklal Marşı’nın okunması ve akabinde Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Büro Memur-Sen Van Şube Başkanı Mahmut Gülaçar, sendikaların önemine değindi. Memurlara sendikal kazanımların yanında avantaj kart hizmeti sağlayarak rahat bir nefes aldırmayı amaçladıklarını ifade eden Gülaçar, avantaj kartın tüm üyelere hayırlı olmasını diledi. Kokteylde bir açıklamada bulunan Memur-Sen İl Başkanı Süleyman Şakar ise, ilde 10 bine aşkın üyeleri ile kentin en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirtti. Son üç yılda üyelerine yönelik fırsatlar içeren indirim kampanyaları ile avantajlı alışveriş imkanları yakaladıklarını ifade eden Şakar, “İndirim havuzunu daha da genişleterek hizmet sendikacılığın gereklerini yerine getirdik. Bu kapsamda bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eder, bu hizmetin camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
Memur-Sen Kurumsal Sözleşme Komisyon Başkanı Yasin Tatar da, avantaj kartın Memur-Sen üyelerine onlarca firma ile indirim havuzu oluşturan bir kart sistemi olduğunu ifade ederek, “Anlaşmalı firmalarca anında ekstra indirim sağlayan avantaj kart, ileriki süreçte puan biriktiren bir karta dönüşecektir” diye konuştu.
Anlaşmalı firmalardan daha sık alış-veriş ve hizmet alımı yaparak, projeyi hep birlikte başarıya ulaştırdıklarını dile getiren Tatar, “Çalışmalarımızda bize bu imkanı sağlayan Memur-Sen İl Başkanı Süleyman Şakar’a, proje danışmanı İbrahim Derge’ye, bize katkı veren ve sponsor olan firmalara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme