MASTERLER ANTALYA YOLCUSU

Fanatic Tuor ve Antalya Masterler Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak Antalya'da düzenlenen The International Masters Cup Masterler Futbol Turnuvası'nın 11'cisi bu yıl gerçekleştirilecek. Van'ı temsil edecek olan Van Masterler hazırlıklarını tamamlayarak, 18 Mayıs salı günü Antalya'ya gidiyor.

Rıdvan Can

Antalya Manavgat Sueno Beach Hotel’de11'cisi düzenlenecek olan The International Masters Cup Masterler Futbol Turnuvası yakın zamanda hayatını kaybeden Gaziantep doğumlu eski milli futbolcu Galatasaray, Fenerbahçe, Gaziantepspor ve Milli Takım formaları bir dönemde Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard'ın yardımcılığını yapan Gaziantep Masterler takımının önemli futbolcularından merhum Mustafa Yücedağ anısına düzenlenecek.

19-25 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası'nda her yıl olduğu gibi bu yılda Van’ı temsil edecek olan Van Masterler hazırlıklarını tamamlayarak, 18 Mayıs Salı günü Antalya'ya gidiyor.

“İlimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz"

Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, “Fanatic Tuor ve Antalya Masterler Derneği işbirliği ile her yıl geleneksel olarak, Mayıs ve Ekim aylarında Antalya'da organize edilen Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası'na bu yılda katılım sağlıyoruz. Van Masterler olarak,  en büyük prensibimiz her turnuvada olduğu gibi bu turnuvada da centilmenliği ön planda tutup, ilimizi her yıl olduğu gibi bu yılda en iyi şekilde temsil etmektir. Türk futbolunun efsane isimlerini bir araya getiren Antalya Masterler Derneği Başkanı aynı zamanda Fanatic Tuor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur'un başkanlığında bu yıl da güzel futbol organizasyon ile bir araya geleceğiz. 19-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası futbol turnuvasına çok iyi hazırlandık. Turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra yurt dışından önemli takımlar katlıyor. Türk futbolunun önemli isimlerinin de olacağı turnuvada Şampiyonluk için kıyasıya bir rekabet olacak. Hedefimiz Van Masterler olarak, her yıl olduğu gibi bu yılda centilmenliği ön planda tutup, ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Bizim için sonuçtan çok ilimize ve derneğimize yakışır bir şekilde turnuvaya mücadele etmektir. Katıldığımız tüm turnuvalarda gerek saha içi gerekse saha dışında arkadaşlarımız şu ana kadar bizleri mahcup etmedi. Sportif anlamda önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan ve her yıl olduğu gibi bu yılda bizleri bu güzel organizasyona davet eden Fanatic Tour yönetim kurulu başkanı ve Antalya Masterler Derneği Başkanı Mehmet Hakan Onkur'a ve ekibine takımım adına teşekkür ediyorum"dedi.

 "Turnuvaya 44 takım katılıyor"

Antalya Masterler Derneği ve Fanatıc Tour Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur ise “Fanatıc Tour ve Antalya Masterler Derneği işbirliği ev sahipliğinde her yıl geleneksel olarak, Antalya'da düzenlediğimiz uluslararası Masterler Futbol Turnuvasının tüm hazırlıklarını tamamlayarak, 18 Mayıs itibariyle misafirlerimizi ağırlayacağımız Antalya Manavgat'ta bulunan Sueno Beach hotel'de 19-25 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceğimiz turnuvamızı güzel bir şekilde tamamlayacağız. Bu yılki turnuvamıza eski milli futbolcularımızdan Gaziantepspor, Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen merhum Mustafa Yücedağ adını verdik. Turnuvaya yurt içinden ve yurt dışından toplam 44 takıma ev sahipliği yapacağız güzel bir turnuva olacak" dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme