MASAYA VURAN BELEDİYE BAŞKANI İSTİYORUM

Van'da yaşayanlar, esnaflar, tüccarlar, sanayiciler, işçiler, memurlar, amirler, köylüler, çiftçiler, işsizler, kadınlar, çocuklar, öğrenciler, engelliler, öğretmenler, şoförler, yolcular, hastalar, doktorlar, sporcular, sinirlenenler, gerilenler, umutsuzluğa düşenler. Düzenli, bakımlı, planlı, yeşil, temiz, huzurlu modern bir Van'da yaşama özlemi taşıyanlar. Sesimizi, düşüncemizi, beklentilerimizi duyurmak istiyoruz diyenler. Yerel seçimler öncesi siyasi partilere, adaylara çağrıda bulunmak isteyenler. Hakkını ve sorumluluğunu bilenler. Geleceğinize, yaşadığınız güzel Van ilimize demokratik haklarınızı kullanarak sahip çıkın.

 

SEÇMENİN SESİ

 "Nasıl Bir  Belediye Başkanı, Nasıl Bir Belediye İstiyorsunuz?"

"MASAYA VURAN BAŞKAN İSTİYORUM"

Elini masaya vurabilecek hatta masayı paramparça edecek, taş üstünde taş bırakmayacak, yumruğunu vurduğunda dağıtacak birini başkan olarak görmek istiyorum.
 Böyle olmasa Van'da hepimizin işi zordur.
İlimize önderlik edecek, insanların önünde yürüyecek, moral verecek,  iş yapacak, sözü geçecek, kimseye yandaşlık etmeyecek, kimsenin lafı ile oturup kalkmayacak,  şehrin imarına, alt yapısına önem verecek başkan bekliyorum.
Gerekirse yurt içinde ya da yurt dışından danışman getirecek, yeni bir Van yaratacak, hangi partiden seçilirse seçilsin koltuğa oturduktan sonra seçildiği partiden uzak duracak,  siyaset  değil  hizmet  edecek, halkı,, meslek örgütlerini dinleyecek, Van'da  düzenlenen bütün etkinliklerine ayrım yapmadan katılacak, kaliteli  kültürel, sanatsal  etkinlikler yapacak, milli park, park bahçeler, dinlenme alanları  yapacak, girişimci ve yatırımcılar için ilk adımı belediye olarak atacak,  iş adamlarına  güven  verecek, Van'a  gelecek yatırımcılara alt yapı  projeleri ile  destek verecek. Belediye başkanı olarak her türlü hizmetin,  dayanışmanın, etkinliğin içinde olacak, ilimize ilçemize, köylere, mahallelere sahip çıkacak, protokol ekibi  kuracak,  etkinlik yapan, bilim, kültür, eğitim merkezi kuran,  kültüre, sanata, spora  bütçe  ayıran… Başkanın kimseyle küsme ve kimseye sitem etme hakkı yoktur. O nedenle hiçbir kurum kuruluş ve kişiyle küsmeyen,  duygusal davranmayan, sorun çözen, kendisiyle barışık, Valilik,  üniversite ve diğer kurumlarla birlikte ortak hareket eden,  en az haftada bir  gün  ilin yatırımlarını, kaynaklarını değerlendirmek üzere  toplantı yapan, büyükşehir yasasıyla  birlikte özel idareden ve meclis  üyelerinin kaprislerinden  kurulduk. Bu nedenle disiplinli, çalışan, bilgili daire başkanları, şube müdürleri, teknik elemanları, çevrecileri, mimarları, şehir plancıları bulunan, sahil yolu ve çevre yoluna öncelik veren,  köhnemiş belediye anlayışından çıkarak  devrim yapacak, gençlerle iç içe olacak ve gençleri işin içine katacak, topluma huzur, kardeşlilik ve barış getirecek, gençler için her ay bir şenlik yapacak, onlar için bir gençlik merkezi kuracak, kurumlarla iş birliği yaparak işsiz gençlere mesleki eğitim verecek,  Van'ı her yönüyle uluslararası bir il haline getirecek, Avrupa kentleri gibi görülmeye, yaşanmaya değer yeni modern bir Van öngören, Van'ın bütün renklerine değer veren,  Van'ın önceliklerini tespit eden,  Van'ı iddialı örnek iller arasına taşıyacak, Van'ın resmini, imajını değiştirecek,  din, dil, ırk,  parti  ayrımı yapmayacak Belediye  Başkanı:,
İş-Kur'dan, belediyeden kendisi ve yakınları için iş istemeyen, şehrin yararına çalışacak,  belediyeye zarar vermeyen, bilgi ve  bikrimi olan, fakir fukaranın hakkını savunan, genç girişken ve  tahsilli, piyasada iflas edenlerin sadece oyu olduğu için meclis  üyesi olmadığı,  dürüst, şaibesiz, belediyenin ve halkın sırtından geçinmeyen,  kısa yoldan zenginleşmeyi amaçlamayan,   ruhsat ve iş  satmayan, belediyede  iş  takipçiliği yapmayan, çıkar  uğruna imar planını bozmayan,   gözü  gönlü  tok,  ileri  görüşlü ve   kariyer sahibi, Van'a  sevdalı, her  meslekten, geçmişi  temiz ve   güvenilir, toplumda heyecan yaratan, sevilen  meclis  üyelerinin seçildiği,  disiplinli, çalışkan, dürüst  personelin görev aldığı,   vatandaşa saygıyla canla başla kaliteli  hizmet veren Belediye istiyorum. Zahir KANDAŞOĞLU (Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı)

Hazırlayanlar: İlhan SİYAHTAŞ- Fazıl ERÜŞ- Rıdvan CAN

İLETİŞİM: 05064790559 - [email protected]- vansesigazete facebook-vansesigazetesi twitter

Bakmadan Geçme