Kuru Boya ile Farklı Sanatlar

Kuru Boya ile Farklı Sanatlar

Küçük yaştan yetişkine kadar, pek çok kişi kuru boya kalemlerini kullanmaktadır. Bu boyalar, insanlara ilk boyama alışkanlıklarını edindirmektedir. Kuru boyalar, kurşun kalemlere çok benzerler. Kullanımları da onlara benzemektedir. Sadece kullanım alanları birbirinden farklıdır. Diğer boya yapma teknikleri gibi, yardımcı malzemelere ihtiyaç duymamaktadırlar. Bu boyalarla çok farklı resimler yapılabilmektedir. Etrafı çok fazla kirletmezler ve temizlikleri de çok kolaydır.  Farklı marka ya da model kuru boya seçenekleri vardır. İnsanlar bunları kendi kişisel tercihlerine göre alabilmektedir. 12 ya da 32 renk içeren kuru boyalar vardır. En güzel resimleri bu boyalarla yapabilirsiniz.

Kuru Boya Nasıl Kullanılmalıdır?

6, 12 ya da 28 renk seçeneği olan kuru boya seçenekleri vardır. Yaygın kullanılan renkler dışında sayısı arttıkça, neon renk seçenekleri oluşabilmektedir. Böylece resimleri daha da renklendirebilmek mümkündür.

 Pastel ya da metalik seçeneklerdeki renklere, fazla sayılardaki setlerde rastlanabilmektedir. Kuru boya kalemlerinin bazıları çift taraflı olarak da satılmaktadır. Bu sayede çift taraflı kullanım sağlanabilmektedir. Farklı set ve markalarda bulabileceğiniz kuru boya çeşitlerini https://www.guvensanat.com/kuruboya-kalem-setler  sitesinden görebilirsiniz.

Bakmadan Geçme