Kursiyerlere Akdamar Adası Gezisi

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tuşba Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerine yönelik moral ve motivasyon amaçlı Akdamar Adası gezisi düzenlendi.

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyon çerçevesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde eğitim gören kursiyerler, Akdamar Adası’nı gezerek gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, kursiyerlerin birçoğunun ilk defa adayı yakından gördüğünü belirterek, “Bunun yanında kursiyerlerimizin sinema talebi de vardı. Onu da en kısa sürede düzenleyeceğiz. Dilerim kursiyerlerimiz gönüllerince eğlendiler” ifadelerini kullandı.
İlk defa Akdamar Adası’nı yakından görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten kursiyerler de, “Daha önce Akdamar Adası’nı yakından görmemiştik. Çok güzel zaman geçirdik. Bizler için güzel bir aktivite oldu. Bize yardımcı olanlara ve bize bu imkânı sunan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Arada bir böyle etkinliklerin düzenlenmesini de istediklerini ifade eden kursiyerler, bu tür etkinliklerin moral ve motivasyon yönünden iyi olduğunu da sözlerine eklediler.

Bakmadan Geçme