Kursiyer kadınlara katılım belgesi verildi

Van İş Kulübü ile Süphan Kültür ve Aile Destek Merkezi arasında gerçekleşen farklı kursiyer gruplarındaki kadınlar çalışmalarını tamamlayarak katılım belgelerini aldı.

Vansesi Haber Merkezi

Kulüp liderleri İş ve Meslek Danışmanları Ali Çınar, Derya Aslanoğlu ve Gökhan Düzen tarafından Süphan Kültür ve Aile Destek Merkezi katılımcılarına genel yetenekleri, kişilik özellikleri ve mesleki eğilimleri test edilerek katılımcıların kendini tanıma noktasında bilgiler verildi. İmaj yönetimi, Özgeçmiş oluşturma, Rol oyunları ve mülakat simülasyonları ile iş arama becerileri,  uygulamalı gerçekleştirildi. Süphan Kültür ve Aile Destek Merkezinde Koordinatör olarak görev alan Nur Gedik, İş Kulüp Çalışmalarının Destek Merkezi kursiyerlerine motivasyon oluşturduğunu ifade etti. Kursiyerlerin aktif şekilde iş arama kanallarına ulaşması hedeflenirken, iş görüşmelerine hazırlık, iş görüşmesinde beden dili, uygulamalı telefon görüşmesine etkinlikleri gerçekleştirildi.

 ‘İş Kulübü Van’  ile Süphan Kültür ve Aile Destek Merkezi arasında planlan Kulüp çalışmalarının ardından eğitime katılan 17 kursiyere, Çalışma ve İş Kurumu Van İl Müdürü Şube Müdürü Şenay Yiğit, Süphan Kültür ve Aile Destek Merkezi Koordinatörü Nur Gedik, İş ve Meslek Danışmanı Ali Çınar tarafında katılım belgeleri takdim edildi.

Bakmadan Geçme