KÖYLÜLERDEN YILDIRIM'A ZİYARET

Van’ın Çaldıran ilçesi Aşağı Çanak köyünde sakinleri, köy muhtarları ile birlikte Belediye Başkanı Ferman Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
Öğlen saatlerinde köy sakinleri ile birlikte Belediye Başkanı Yıldırım’ı ziyaret eden Aşağı Çanak köyü Muhtarı İlhan Şahin, Belediye Başkanı Yıldırım’ın sürekli yaptığı köy ziyaretlerinden memnun kaldıklarını, kendileri bu ziyaretlere kayıtsız kalmayıp köy halkıyla beraber iadeyi ziyarette bulunduklarını söyledi. Ziyaretin çok verimli geçtiğini ifade eden Şahin, “Köyümüze taziye evi yapılması için yakın zamanda çalışma başlatılacak. Bunun dışın da birçok sıkıntımızı başkana ilettik ve bu sıkıntılarımızın da giderileceği inancındayım. Belediye başkanımıza yardımlarından dolayı minnettarız. Tüm köyüm adına kendisine teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.
Sürekli yaptığı köy ziyaretlerinin meyvelerini almaya başladığını vurgulayan Başkan Yıldırım, vatandaşların kendilerini bu denli sevmeleri onur verici olduğunu söyledi. Yıldırım, “Gittiğimiz her köyde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip onlara çözüm için elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Bu sene köylerimizin taziye evi sıkıntısını gidermek için çalışma başlattık. Önümüzde ki günlerde temelleri atmaya başlayacağız. Umarım attığımız bu temel bizim vatandaşlarımız ile olan kardeşlik bağımızı daha da güçlendirecektir. Bizim ziyaretlerimize kayıtsız kalmayıp ziyaretimize gelen başta köy muhtarı İlhan Şahin olmak üzere tüm köy halkına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Başkan Yıldırım ve köylüler görüşmelerin ardından birlikte yemek yeyip, hatıra fotoğrafı çektirdikten vedalaşıp ayrıldılar.

 

Bakmadan Geçme