KONGRE Mİ? KANGREN Mİ?

Silahtaroğlu Vanspor'da bir süredir gündemi meşgul eden olağanüstü genel kurul çoğunluk sağlanmasına rağmen maalesef yapılamadı.

Başlıkta da belirttiğim gibi "Kongre mi? Kangren mi?

Bu sorunun cevabı bize göre kangren oldu.

Geçen yıl ilk kongrede yaşananların tekrarı yaşandı. Çarşamba günü kulüp tesislerinde çoğunluk sağlanmasına rağmen mevcut başkan Servet Yenitürk dahil, takımı sahiplenen çıkmayınca kongre 16 Haziran'a ertelendi. İkinci oturumda da aday çıkmaması durumunda takım ya ortada kalacak ya da kayyuma devredilecek.

Bizde merakla bekliyoruz bakalım Vanspor'u sahiplenecek bir babayiğit çıkacak mı? Yoksa Vanspor kaderine mi terk edilecek? Bu sorunun cevabını 16 Haziran'da alacağız.

Gelelim hüsranla sonuçlanan kongrenin ayrıntılarına; Kongreye taraftar, mevcut yönetim ve biz bir kaç basın mensubu katıldık. Salgın nedeniyle sosyal mesafeye dikkat edilerek, kulüp tesislerinde yapılan kongreye maalesef ilgi yoktu. Kongrede ortaya çıkan tablo bir kez daha bu şehrin ve Silahtaroğlu Vanspor'un sahipsizliğini gözler önüne serdi. Ne Van nede

Silahtaroğlu Vanspor bunu hak etmiyor.

Doğu denince Van, Van denince akla ilk gelen Van kahvaltısı, Vangölü ve renkli gözleri ile Van kedisi ve Van'ın en büyük markası tartışmasız Vansporu’dur. O yüzden bu marka değerimizi yükseltmek ve hak ettiği yere gelmesi için bir babayiğit’e ihtiyacımız var!

Van’da futbola gönül vermiş çok sayıda işadamı olduğunu biliyoruz. Bu görevi üstlendiğinde layıkıyla yapacak, takımı iyi yerlere yani üst liglere çıkaracak işadamlarının olduğuna eminiz.

Artık Vanspor KANGREN halini alan kongrelerle değil, herkesin onayını alan şehrin desteğini alan taraftarın tamam dediği şeffaf doğru ileriye dönük planlamaları olan bir yönetimin başa gelmesini arzuluyor. Artık günlük çözümler değil de, Vanspor’un geleceği düşünülüyorsa 16 Haziran'da gereği yapılmalı. Gerçekten artık fiyasko ile sonuçlanan klasik kongreler Vanspor'a yakışmıyor.

VAN'IN VANSPOR'A VANSPOR'UN DA VAN'A İHTİYACI VAR

Vanspor düşerse, bilin ki, Van düşer. Bu şehrin yüzüne bakamazsınız...

Vanspor, Van'ın onurudur, şerefidir...

Bu şehirde nefes alan, bu şehrin ekmeğini yiyen ben, Vanspor sevdalısıyım diyen herkes, Vanspor’a çıkarsız koşulsuz sahip çıkmalı. Vanspor şehrin önemli değerlerinden biri olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum.

Ben her zaman Vanspor'un yanındayım, kişilerle işim olmaz Van’ın Vanspor'a, Vanspor'un da Van'a ihtiyacı olduğu bu süreçte kim olacaksa olsun. Bu mevcut Başkan Servet Yenitürk mü olur yoksa başkası mı, bilemiyorum. Kim başkan olacaksa olsun sorun değil, hepimizin ortak paydası ve düşüncesi Vanspor'u layık olduğu yere taşımaktır.

Bu anlamda haftaya yapılması planlanan kongrede herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapmalı. Şehrin takımını sahiplenmeli.

Bu saatten sonra yeni yönetim kim veya kimlerden oluşursa oluşsun fark etmez yeter ki, derdi Van ve Vanspor olsun.

Marka değerimiz Vanspor'dur..!!

Bu duygu ve düşüncelerle 16 Haziran'da yapılacak kongrenin hayırlı olmasını diliyorum.

Bakmadan Geçme