KINA BAŞKALELİ ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ

Van’ın Başkale ilçesindeki Albayrak İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına’yı ziyaret ettiler.
Albayrak İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden “Ayın Karanfilleri” projesi kapsamında sınıflarında başarılı olan 15 öğrenci, Başkale Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Karakaş, Okul Müdürü Hüseyin Akboğa ve proje sorumlusu Mehmet Ayhan nezaretinde Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına’yı makamında ziyaret ettiler. Öğrencileri dinleyen kına Kına, “Herkesin hayali iyi bir eğitim almaktır. Sizlerde verilen imkânları en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu proje ile öğretmenlerimiz özveri göstererek öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlarken, bir yandan da sosyalleşmelerini sağlıyorlar. Öğrencilerimizin eğitim ve sosyal faaliyetlerde en iyi şekilde yararlanması için yapılan etkinliklere her türlü desteği valiliğimiz veriyor ve bizde destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Okul Müdürü Hüseyin Akboğa da, kendilerini kabul eden Milli Eğitim Müdürü Kına'ya teşekkür ederek, öğrencilerin eğitimine katkı sağlamak adına ellerinden gelenin en iyisini yapmayı hedeflediklerini söyledi.
Ziyaret sonunda, Van İl Milli Eğitim Müdürü Kına’ya öğrenciler yazdıkları hatıraların derlendiği defteri hediye ettiler. Kına, öğrencilerle müzik eşliğinde öğle yemeği yedikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakmadan Geçme