Kesintiler son bulsun

Edremit Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Çetin Bilir Edremit Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’ne ( VEDAŞ ) çağrıda bulunarak elektirik kesintilerinin sona erdirilmesini istedi.

Kesintiler son bulsun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cengiz Siyahtaş

 Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi  ( VEDAŞ )  personelinin çalışma koşullarını gerekçe göstererek keyfi olarak elektrik kesintisine gittiklerini iddia eden Edremit Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Çetin Bilir arıza ve enerji sorunlarının hat safhaya ulaştığını söyledi.

 VEDAŞ personeline uyarıda bulunan Bilir,  personel halkı mağdur etmeden yasal çerçevede haklarını aramalıdır. İlgililerinde soruna duyarlı olmasını isteyen Çetin Bilir,  aldığımız duyumlara göre kesintilerin bu nedenle sistematik bir şekilde meydana geldiğini ileri sürdü.

 Kaçak elektrik kullanımına yönelik çalışma yürüten Türkerler Holding’e bağlı VEDAŞ’ın eski yeni demeden tüm dijital sayaçları değiştirdiğini hatırlatan Çetin Bilir, “ Bunların bedelini, yine halka yansıtmaktadırlar. Aynı zamanda fatura gecikmelerinde kesme açma bedeli olarak halktan 20 TL alınıyor. Başta sokak aydınlatılması olmak üzere enerjiye yönelik sıkıntıların bir an önce çözülmesini istiyoruz. Bu arada kurumda halka cevap verecek bir yetkilinin görevlendirilmesini ve Çağrı Merkezi kurulmasını bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme