KARALOĞLU'NUN YOLUNU KESTİLER

Van’ın Köprüköyü’nde ikamet eden 80’lik nine Zahide Çuvaş, Van Valisi Münir Karaloğlu’nun yolunu bu defa da teşekkür etmek için kesti.
Geçtiğimiz yıl mayıs ayında Vali Karaloğlu’nun yolunu keserek köy yollarının asfaltlanmasını isteyen Zahide Çuvaş, aradan geçen 1,5 yıllık zaman zarfından tekrar Vali Karaloğlu’nun yolunu kesti. Bu kez asfaltlanan yollardan dolayı teşekkür etmek için yol kesen 80’lik nine Zahide Çuvaş, Vali Karaloğlu’na dua etti. Vali Karaloğlu’nun araçtan inmesiyle birlikte kendisine sarılan ve öpen Çuvaş, şükranlarını dile getirdi. Valinin kendilerini tozdan kurtarıp, yollarını asfaltladığını anlatan Çuvaş, “Allah sizden razı olsun. Allah sizi hiçbir zaman darda bırakmasın. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlarımıza ve hepinize sürekli dua ediyorum. Hepiniz benim evlatlarımsınız. Allah her zaman yolunuzu açık etsin” dedi.
Zahide Çuvaş’ın sevinci karşısında kısa bir konuşma yapan Vali Karaloğlu ise, “Geçen yıl mayıs ayında buraya geldiğimizde teyzemiz dedi ki; ‘Kum taşıyan araçlardan dolayı bu yol toz toprak olduğu için benim de gözlerim kör oldu. Yolumuza asfalt yapın’ demişti. Biz söz verip yollarını asfalt yaptık. Bugünde teyzemiz teşekkür için tekrar yolumuza çıktı” dedi.
Zahide Çuvaş ile bir süre sohbet eden Vali Karaloğlu, asfaltlı yolu güle güle kullanmasını ve yeni yapılan evinin de hayırlı olmasını dileyerek oradan ayrıldı. Zahide Çuvaş, Vali Karaloğlu’nun ayrılışına kadar sürekli ellerini açarak dualar etti.
vanhaber, van, haber, van haber
karaloğlu, yıl, asfalt, köprü, mayıs

Bakmadan Geçme