Karabıyık'tan yaşlılara ziyaret

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaşlıları ziyaret etti.

Vansesi Haber Merkezi

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ‘’Yaşlılara Saygı Haftası’’ dolayısıyla Merkez Tuşba İlçesi Altıntepe Mahallesinde ikamet eden 120 yaşındaki Hüseyin Sayıner’i ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda eşini kaybeden Hüseyin Sayıner ile bir süre sohbet eden Başkan Karabıyık sorun ve talepleri dinleyerek yaşlılar haftasını kutladı.

Daha sonra 94 yaşında olan ve 14 yıldır felç olan Binevş İltemiş’i ziyaret eden Başkan Karabıyık daha sonra Faris İltemiş’i (80) ve Zeri İltemiş’i (78) de ziyaret etti. Ardından farklı adreslerde bulunan Sabri Eser’i (87)  ve eşi Hanife Eser’i (85) de ziyaret eden Başkan Karabıyık son olarak 80 yaşındaki Hamit Zorlu ve Fatma Ertunvayı (78) da evlerinde ziyaret etti.

Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle farklı adreslerde bulunan yaşlı vatandaşları ziyaret eden Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık; bugün yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını almaya çalıştık dedi.

Yapılan ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını ifade eden yaşlı vatandaşlarımız ise; Gelecek Partisi Van İl Başkanın evlerimize kadar gelerek bizleri ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduk ifadelerini kullandılar.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme