Kandaşoğlu'dan Vanspor'daki istifalarla ilgili açıklama Vanspor'u yok etmeye hakkınız yok

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu, istifa eden Vanspor Kulüp Başkanı Mehmet Avcı ve As Başkan Akın Dinçer ile ilgili açıklama yaparak, 'Bu davranış takımı tam yok etmek demek. Biz geldik, biz gidiyoruz diye bir anlayış olamaz. Bugünden sonra bu takım ne doğru dürüst futbolcu ne de teknik heyet bulur' dedi.

Vansesi Haber Merkezi

TFF 2. Lig'de mücadele eden Vanspor’da Kulüp Başkanı Mehmet Avcı, As Başkan Akın Dinçer ve Teknik Direktör Ercüment Coşkundere görevlerinden istifa etti. İstifalarla ilgili açıklama yapan Kandaşoğlu, “Evet, gerçekten böyle bir anlayış nasıl olur? Van halkı ne bekliyordu, neler oldu? Olacak iş değil. Kimse kusura bakmasın. Bu davranış takımı tam yok etmek demek. Biz geldik, biz gidiyoruz diye bir anlayış olamaz. Burası dağ başı mı arkadaşlar? Mademki böyle bir durumunuz vardı niye beklediniz. Bugünden sonra bu takım ne doğru dürüst futbolcu ne de teknik heyet bulur. Bugüne kadar her şey bitmeliydi. Biz her zaman sizleri destekledik. Hiç bir başarı yokken sizlere hak verdik. Asla takım için eleştirmedik. Peki, sizler niye Van halkına sormadan istifa ediyorsunuz. Bu doğru bir davranış mı? Bunun hesabı çok ağır olur. Af edilecek bir durum değil. Oh ne güzel kasada takımın parası varken, varım, para bitti yokum yakıştıramadım. Çok ciddi bir kurumsallık yakalayan, yeni sezona yoğun bir hazırlık içine giren Vanspor’daki ayrılıklar çok üzücü ve endişe verici. Halkın ve taraftarın büyük desteğini alan havayı yakalamışken halkın sırtına hançeri gibi vur ve git. Bu doğru bir davranış değildir. Kent ve kurumlar takımı başarıya götürecektir. Yöneticiler ve yetkili merciler de bu takıma sahip çıkmak zorundalar. Bekleseydiniz bu halk sorardı. Takım Van’ın ortak değeridir. Bu asla kabul edilir bir davranış değildir” dedi.

Yorumlar 1
Mustafa Deniz 23 Haziran 2022 17:36

Aynen katılıyorum gitmenin de bir şekli olur. Sezon sonu kalıp bu takımı bir üst lige çıkaracaz diye söz verip yeni sezon başlamak üzere bırakıp gitmek hiç etik olmadı.

Bakmadan Geçme