Kandaşoğlu: Van Emniyet Müdürlüğü binasını rekor sürede bitirdik

Eski Karayolları hizmet binasının yerine yapılan Van Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını 1 yıl gibi kısa sürede bitirerek açılışını yaptıklarını belirten Doğu Şirketler Grubu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, 'Van Emniyet Müdürlüğü binasının bitiş süresi 2022 yılı Mart ayıydı ancak emniyet mensuplarımızın ayrı ayrı yerlerde hizmet vermesine gönlümüz razı olmadı. Gece gündüz çalışarak pandemiye rağmen 1 yılda bitirdik ve binamızı emniyet mensuplarımıza teslim ettik' dedi.

Rıdvan Can-Burhan Ergin

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapımında görev alan müteahhitlere ve firmalara takdir belgesi verdi.

2011 yılında meydana gelen depremde hasarlı olduğu gerekçesiyle binası yıktırılan Van Emniyet Müdürlüğü uzun süre farklı yerlerde hizmet vermeye başlamıştı. Yeni binanın teslim tarihinin 2022 yılı olduğunu fakat acil ihtiyaç duyulduğu nedeniyle 29 Ekim 2020 tarihinde Cumhuriyet Bayramı’nda bitirerek teslim ettiklerini söyleyen Kandaşoğlu, Ön-ne İnşaat firmasıyla birlikte rekora imza attıklarını belirtti.

“Sözümüzü yerine getirmek için hepimiz elimizden geleni yaptık ve başardık”

Emniyet mensuplarının ayrı ayrı yerlerde hizmet vermesine gönüllerinin razı olmadığını kaydeden Kandaşoğlu, “Ülkemize ve memleketimize ahdimiz var. Yaptığımız tüm işlerde kaliteden asla ödün vermedik. İşlerimizi Allah’a şükürler olsun bu zamana kadar eksiksiz ve kısa sürede teslim ederek alnımızın akıyla çıktık. Van Emniyet Müdürlüğü binasını 1 yıl gibi kısa sürede bitirerek teslim ettik. 31 Ekim 2020 tarihinde açılışını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği binada son teknolojik ürünler kullanıldı. Aslında Van Emniyet Müdürlüğü binasının bitiş süresi 2022 yılı Mart ayıydı ancak emniyet mensuplarımızın ayrı ayrı yerlerde hizmet vermesine gönlümüz razı olmadı. Arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışarak pandemiye rağmen 1 yılda bitirdik ve 70 bin metrekare alan üzerine yapılan yeni modern binamızı emniyet mensuplarımıza teslim ettik. Ortaklarımızla birlikte asla maddiyatı düşünmedik. 1 yılda bitireceğiz diye söz verdik. Sözümüzü yerine getirmek için hepimiz elimizden geleni yaptık ve başardık. 840 çalışma arkadaşlarımızın arasında 17 kişi koronavirüse yakalandı ancak çalışma azmini kaybetmediler. Hastalığı atlattıktan sonra gelip çalışmaya devam ettiler. Allah’a şükürler olsun başımız dik alnımız aktır. Bu işte de başarıya ulaştık. Bugün bunun gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Hep birlikte Türkiye’de rekor kırdık. Maalesef fiyat dalgalanmalarından dolayı iki firmada kar etmedi. Bizim amacımız hiçbir zaman maddiyat olmadı. İşlerimizde her zaman kaliteye önem verdik. Dürüstlük her şeyden önce gelir” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme