Kalite ve konforun yeni adresi Kaleiçi Butik Otel hizmete açıldı

Ankara'da açtıkları Can Garden Otel'in ardından otel zincirine 'Kaleiçi Butik Otel ' ile yeni bir halka daha ekleyen Vanlı genç iş adamı Emrah Can ve Serdar Akcan, Antalya'da 25 odalı butik otelin kapılarını misafirlerine açtı.

Rıdvan Can

Vanlı genç İş adamları Emrah Can ve Serdar Akcan'ın ortaklığıyla turizmin başkenti Antalya Kaleiçi’nde açmış oldukları Butik Otel Cafe ve Restaurant hizmete girdi.

Mülkiyeti kendilerine ait olan arazi üzerinde butik otel, cafe ve  restaurantı hizmete açan, Van'ın tanınmış köklü ailelerinden Can ve Akcan ailelerinin genç iş insanları Emrah Can ve Serdar Akcan, güç birliğiyle yapılan büyük yatırımla içinde küvet, jakuzi ve duş keyfini bir arada yaşatan odalarıyla kalite ve konforun buluştuğu adres olan Kaleiçi Butik Otel farklı dizayn edilen cefe ve Restorant'ı ile  konuklarına eşsiz Antalya manzarası eşliğinde tadıyla dünya markası olan Van kahvaltısı ile ağırlayacak.

Can ailesi bünyesinde geçen yıl Başkent Ankara'da Can Garden Otel'i ile turizme açılan iş adamı Emrah Can, yeni hizmete açtıkları butik otel yatırımı ile birlikte inşaat ve yapım işleri dahil yaklaşık, 200'e yakın insana iş imkanı sağlayarak, ülke ekonomisine de bir şekilde büyük katkı sağlıyor. İnşaat ve yapım sektöründe uzun yıllar hizmet veren ve ülkenin birçok farkı bölgelerinde yatırımlarını sürdürüyor.

“Enerjimizin büyük bölümünü başta yaşadığımız şehrin insanına katkı sağlamak için harcıyoruz"

Gazetemize açılışla ilgili açıklamalarda bulunan iş insanı Emrah Can, “Enerjimizin büyük bölümünü başta yaşadığımız şehir olan Van insanına katkı sağlamak için harcıyoruz. Bir yıl önce Ankara'da Can Garden Otel ile otelimizin açılışını yapmıştık. Bugün ise ortağım Serdar Akcan ile birlikte Antalya Kaleiçi'nde "Kaleiçi Butik Otel' açılışımızi gerçekleştirdik. Otel ve restaurantımızın değerli halkımıza ve müşterilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Otelimiz müşterilerimizin rahatlık ve konforu için en ince ayrıntısına kadar düşünüldü” diye konuştu.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme