Kadınlar Akdamar Adasını gezdi

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında kadınlar kentteki doğal ve kültürel mekânları geziyor.

Vansesi Haber Merkezi

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen program kapsamında kent merkezinden alınan kadınlar Edremit Marinada bir araya geldi.

Van İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından bilgilendirici toplantı yapıldı. Toplantıda telefon dolandırıcılığı, iletişim yoluyla dolandırıcılık, kişisel bilgilerin önemi, hırsızlık gibi konularda bilgiler verildi. Ayrıca İçişleri Bakanlığı tarafından uygulanmaya başlanan Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) mobil uygulaması hakkında da bilgiler verilerek uygulamanın indirilmesi istendi.

Yapılan tanıtıcı toplantının ardından kadınlar Van Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına ait deniz otobüsleriyle Akdamar Adasına geçti. Adada tarihi kiliseyi ve adayı gezen kadınlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Geziden büyük keyif aldıklarını belirten kadınlar, "Van Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlik bizi mutlu etti. Bu güzel etkinlik için belediyeye çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme