Kadın şalvarıyla PTT soygunu

Adana'da kar maskeli ve pompalı tüfekle PTT şubesinden 5 bin lira gasp eden iki zanlıdan birinin kadın şalvarı giyerek soygunu gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Soygun anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Şehitler Caddesi'ndeki PTT Küçükdikili Şubesi'nde 18 Aralık Cuma günü meydana geldi. Kar maskeli ve pompalı tüfekli 2 kişi, müşterilerin içeride olduğu sırada içeri girerek görevli Nurullah Şahin'den kasadaki paraları istedi. Bu sırada müşteriler hemen PTT şubesinden dışarı çıktı. Şahıslardan biri paraları alırken, diğeri de öteki kasayı kontrol etti. Bu sırada parayı alan şahıs görevliyi korkutmak için bir el ateş etti. Soygunculardan birinin ise tanınmamak için kadın şalvarı giydiği görüldü. Soyguncular paraları aldıktan sonra kaçarken PTT şubesine de zarar verdi. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olayın hemen ardından PTT'ye gelen polis güvenlik kamerasını inceleyerek çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda zanlıların Küçükdikili Söğütlü Mahallesi'nde oturan uyuşturucu bağımlısı Rıdvan A. (18) ile Melih Ali G. (19) olduğu belirlendi. Polis baskın yaparak zanlıları evlerinde yakaladı. Zanlılar emniyete getirilerek sorguya alındı. Zanlılardan Melih Ali G. soygun yaptıklarını kabul etti. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 2 şüpheli tutuklandı. 

Bakmadan Geçme