Kadim Aşiretler Federasyonundan MHP'ye ziyaret

Kadim Aşiretler Federasyonu Başkanı Rasim Aslan ve üst kurul üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp'i ziyaret etti.

Vansesi Haber Merkezi

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini bildiren MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, “Öncelikle partimizi ziyaret etmenizden dolayı çok onur duyduğumu belirtmek isterim. Federasyonunuzun Van ilimiz için yapmış olduğu faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Bizler de Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Teşkilatı olarak her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kadim Aşiretler Federasyonu Başkanı Rasim Aslan ise, “Biz Kadim Aşiretler Federasyonu olarak tek gayemiz Van ilimizi belli yerlere getirebilmektir. Mesele Van olunca çok farklı olunması lazım ve işbirliği içerisinde hareket etmemiz lazım. Van Valiliğimizle, güvenlik güçlerimizle, STK’larımızla ve siyasi arkadaşlarımız ile elimizden gelen her şeyi ilimiz için yapmamız lazım. Herkes de devletine bağlı, devletinin bekasını düşünen, bayrağını düşünen ve başka ülkesi olmayan insanlardır. Bizim federasyonumuzun kurulma amaçlarından birisi de budur”  ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme