Kaçakçılık İcadında Sınır Tanımıyorlar

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 2014 yılının ilk 3 ayında yapılan çalışmalarda 1 milyon 372 bin 338 paket kaçak sigara ile 9 ton kaçak çay ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 2014 yılında da kaçakçılarla ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında 2014’ün il 3 ayında değişik adres ve araçlara yönelik yaptıkları çalışmalar neticesinde yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen 1 milyon 372 bin 338 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Öte yandan KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 aylık zaman zarfı içerisinde değişik adreslerde yaptığı çalışmalarda ise 9 ton 48 kilo kaçak çay ele geçirildi. Kaçak sigara ve çaylara el konulurken, 240 kişi hakkında ise yasal işlemin yapıldığı belirtildi.


VAN’DA 179 ADET KAÇAK CEP TELEFONU ELE GEÇİRİLDİ

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 179 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi. 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, 2014 yılında da kaçakçılara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında bir araçta yapılan aramada yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen 179 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi. Kaçak cep telefonlarına el konulurken, 1 kişi hakkında ise yasal işlemin yapıldığı belirtildi.

Bakmadan Geçme