İZTO’dan Odabaşı’na Konsey Rozeti

İzmir Ticaret Odası’nda (İZTO) düzenlenen konsey toplantısında İZTO İş Kadınları Konsey Başkanı Asuman Nardalı, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Semra Odabaşı’na konsey rozeti taktı. Odabaşı İZTO İş Kadınları Konsey üyelerini Van’a davet etti.

Rıdvan CAN

İzmir Ticaret Odası (İZTO) düzenlenen konsey toplantısına katılan Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Semra Odabaşı’na İZTO İş Kadınları Konsey Başkanı Asuman Nardalı, faaliyetlerinin yer aldığı bir dosya vererek konsey rozeti taktı. Semra Odabaşı yaptığı teşekkür konuşmasında İZTO İş Kadınları Konsey üyelerini Van’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade etti.

İZTO Konsey Başkanı Asuman Nardalı “Türkiye’nin her bölgesindeki iş kadınları ile işbirliğimizi arttırmayı hedefliyoruz. 81 İlde 81 Topuk projemize birçok ilimizden destek geliyor. Van Gölü’ de maya tuttu. Artık Van’daki iş kadınları ile İzmir’deki iş kadınları daha sık bir araya gelerek ticareti arttıracak” dedi.

Türkiye ’deki iş kadınlarının birbirleriyle ticaret yapmalarının önemine dikkat çeken Nardalı, “ Konsey tarafından gerçekleştirilen 81 İlde 81 Topuk Projesi kapsamında, Vanlı iş kadınları ile İzmir Ticaret Odası Konsey üyesi iş kadınları arasında güçbirliği oluşturarak ticarete katkıda bulunmalarını hedefliyoruz. Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki iş kadınları ile bir araya gelmek amacıyla uygun bir tarihte konsey üyeleri ile birlikte Van’ı ziyaret etmek istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme