İZMİR GÜNEŞİ VAN'I ISITTI

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir-Konak İlçe Gençlik Kolları üyeleri, “İzmir’in Güneşi Van’ı Isıtsın” projesi ile Van’a yardım eli uzattılar.

Fazıl ERÜŞ

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir-Konak İlçe Gençlik Kolları üyeleri, İzmir’de başlattığı yardım kampanyasında topladığı yardımları Van’da yardıma muhtaç bin 500 aileye ulaştırdı. “İzmir’in Güneşi Van’ı Isıtsın” projesi ile başlatılan yardım kampanyasına CHP İzmir Konak ve Güzelbahçe İlçe Teşkilatları, İş adamları, Kars ile Karadenizliler Federasyonu ve Mardinliler Derneği de destek verdi.

HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

Sosyal sorumluluk adına Van’a yardım eli uzattıklarını belirten CHP Konak İlçe Gençlik Kolları Üyesi Anıl Gözütok, “Yaklaşık 220 koli kışlık giyim ve 70 koli erzak getirdik. Bunun yanı sıra 2 adet televizyon, 3 adet yatak ve yer minderleri getirdik. Bu yardımları ilk olarak Erciş konteynır kentinde dağıtacağız. Ayrıca CHP Van İl Başkanlığı tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi aileler var onlara da ulaşacağız. CHP olarak 2011 depreminde de Van’ı yalnız bırakmadık. Suriye’ye verilen desteğin Van’a da  verilmesinden yanayız. İzmir’in güneşini Van’a yansıtmak için buraya geldik. Seçim propagandası için bu yardımları yapmıyoruz.  Bu insani bir görevdir. CHP olarak her zaman yardıma muhtaç halkımızın yanında olacağız. Yardımlarımızı taşeron firmaların sponsorluğuyla getirdik. Yaklaşık bir aylık çalışmamızın sonucunda bu yardımı topladık. CHP İzmir İl ve İlçe Teşkilatları, Ege Kars ile Karadenizliler Federasyonu, Mardinliler Derneği bu yardım kampanyasına destek verdiler. Kış aylarında bölgede yaşam şartlarının zorluğunu biliyoruz. Sosyal sorumluluk adına yapılan bu yardımda destek veren bütün derneklere iş adamlarına tekstil firmalarına ve duyarlı İzmir halkına teşekkür ederim” dedi.

VAN’I YALNIZ BIRAKMAMALIYIZ

CHP Konak İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Kerem Rubil Korkmaz, “ Öncelikle bu yardım organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Van gibi illeri yalnız bırakmamalıyız. Sosyal sorumluluğa her parti sahip olmalıdır. Türk vatandaşı olarak Suriyeli vatandaşlar kadar değer görmüyoruz. İlk önce kendi çözümlerimizi üretelim daha sonra dışarıya çözüm üretelim. Bu şekilde olursak Ülke olarak daha başarılı olacağımıza inanıyorum. 3 gün boyunca Van’da kalacağız. Van’da güzel bir seçim havası da var. İnsanlara değer veriyoruz ve kendi insanlarımızı seviyoruz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme