İyi Parti Teşkilat Başkan Yardımcılarından Van'a ziyaret

İyi Parti Teşkilat Başkan Yardımcıları 23. Dönem Niğde Milletvekili, Niğde Eski Belediye Başkanı Mümin İnan ve 21. Dönem Ankara Milletvekili Mehmet Arslan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Van'a geldi. İl Başkanı Selim Özgökçe ve yönetimini ziyaret eden İnan ve Arslan, sorunların çözümü için parti olarak yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Van'ı ziyaret eden İyi Parti Teşkilat Başkan Yardımcıları Mümin İnan ve Mehmet Arslan, Van’ın ve esnafın sorunlarını çözmek için Ankara’da gündeme getireceklerini belirterek, partilerinin her geçen gün daha iyi yerlere geldiğini söyledi.

Mecliste dile getirilen Van sorunlarının gündem de kalması ve çözüm getirilebilmesi için söz veren teşkilat başkan yardımcıları, Van Halkının artık rahat nefes alabileceğini belirterek, esnafın, vatandaşın sorunları, sıkıntıları hakkında çözüm önerilerini sundu.

Teşkilat Başkan Yardımcıları Mümin İnan ve Mehmet Arslan, il yönetimi, Erciş ve Çaldıran ilçelerini ziyaret ederek olası bir seçim için gerekli bilgi paylaşımlarında bulundular.

“Güzel Van’ımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız”

Teşkilat Başkan Yardımcıları Mehmet Arslan ve Mümin İnan,  “Bizim için önemli olan Türkiye'miz deki illerin ve ilçelerin sorunlarını çözüme kavuşturmak, hem illerimize yatırım gelmesini sağlamak, hem de bir kişi bile olsa vatandaşlarımızın sorunlarını çözüp derman olabilmektir. Bizlerin gayesi Van’ımızın hak ettiği yatırımlardan mahrum kalmamasıdır. Güzel Van’ımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Güçlerimizi birleştirmeli, dayanışma içerisinde olmalıyız” ifadelerini kullandılar.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme