İŞKUR 'İkinci Mobilya Fuarın'da

Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açan İkinci Van Mobilya Fuarında stant açtı.

Vansesi Haber Merkezi

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuara Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, bazı kurum, STK ve siyasi parti temsilcileri, firma sahipleri ve vatandaşlar katıldı. 

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Bilmez ve protokol Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü standını ziyaret ederek İl Müdürü Hidayet Kişi tarafından yapılan çalışmalar ve işverenler İçin hazırlanan bilgi notları ve broşürler hakkında bilgilendirme yapıldı.  

Vali Mehmet Emin Bilmez, ilk mobilya fuarının 2019 yılında düzenlendiğini belirterek, koronavirüs pandemisi nedeniyle 2020 yılında fuarlara ara verildiğini söyledi. Vali Bilmez, "Kentimizde fuar kültürünün artık oturduğunu, hem esnafımız hem vatandaşımız açısından iyi karşılanması münasebetiyle bu tür fuarların artışının ilin ekonomisi ve istihdamını geliştirebileceğini ifade etti.

 

Bakmadan Geçme