İŞ İNSANLARI VAN'DA BULUŞUYOR

TürkGirişimve İşDünyasıKonfederasyonu(TÜRKONFED) ve Doğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOĞUSİFED) işbirliğiyle 4 Kasım Perşembe günü düzenlenecek toplantıya katılmak üzere 50 iş insanı Van'a geliyor.

Rıdvan Can

Doğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Müslüm Erbay, gazetemize yaptığı açıklamada TÜRKONFED ve DOĞUSİFED işbirliğiyle düzenlenecek toplantı 4,5,6 Kasım tarihlerinde Van’da yapılacağını belirtti.

Toplantının Van ve bölge için çok verimli geçeceğini kaydeden Erbay, “Bağımsız ve gönüllülük esasıyla, ülkemizin her bölgesinden iş dünyası derneklerinin bir araya gelerek kurulanTürkGirişimve İşDünyasıKonfederasyonuçatısı altındabulunan 30federasyon,283 dernek ve 40 bini aşkın şirketi temsil etmektedir. TÜRKONFED, iş dünyasının ortak sesi olarak ülkesorunlarını ilgilendiren alanlarda politika ve çözüm önerileri geliştirmeyi amaçlayan bir sivil toplumkuruluşudur.TÜRKONFED yürütücülüğünde, Avrupa Birliği (AB) Sivil Toplum Destek III programı kapsamındahayata geçirilen Bölgesel İş Ağları Projesi (BİA) kapsamında, TÜRKONFED çatısı altında yer alanfederasyonların kurumsal kapasitelerini artırmak, bölgelerde projeler geliştirmek ve aktif vatandaşlığı artırmak için iş ağlarını güçlendirmek amacıyla çeşitli etkinlikler planlanmıştır. İş insanlarımızın katılımıyla 4 Kasım’da başlayıp 6 Kasım’da sona erecek toplantımızın Van ve bölgemiz için çok verimli geçeceğini düşünüyorum” dedi.

“Van Elite World Otel’de gerçekleşecek”

Toplantının 4 Kasım Perşembe günü gerçekleşeceğini kaydeden Erbay, “Bölgesel kalkınmaya katkı sağlamayı hedefleyen projenin ilk bölgesel çalıştayı pilot bölge olanDOĞUSİFED ile birlikte Van’da gerçekleştirilecektir.Bölgesel İş Ağları projesi kapsamında düzenlenecek çalıştayımızda bölgedekipaydaşlarla bir araya gelerek bölgenin kalkınmasına yönelik önemli konuları değerlendireceğiz. Bu çerçevede, 4 Kasım 2021 tarihinde saat 10:00 – 16:00 saatleri arasında Van Elite World Otel’de gerçekleşecek” diye konuştu.

Toplantıya 50 iş insanının yanı sıra Van TSO Başkanı Necdet Takva, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, meslek odası temsilcileri, kamu kurum amirleri ve çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

Bakmadan Geçme